Cecilia Diaz

Unë jam një person dinamik, aktiv dhe i shumëanshëm. Më pëlqen të shkruaj dhe të kontribuoj në Blog me krijimet e mia, sepse në këtë mënyrë i ndaj me ata si unë që kanë prirje për zanatet. Që e vogël më ka pëlqyer të bëj gjëra me duar, nga piktura, qepja, thurja, deri te modelimi i argjilës apo i letrës. Më pëlqen shumë të mësoj teknika dhe materiale të reja dhe më pëlqen të frymëzohem nga natyra, arti dhe kultura. Synimi im është që përmes teksteve të mia të përcjell pasionin tim për zanatet dhe shpresoj që lexuesit e mi të inkurajohen të krijojnë veprat e tyre.