DonluMusical

Unë kam një diplomë në Histori dhe Shkenca të Muzikës, një mësuese e kitarës klasike dhe një diplomë në mësuesi e edukimit muzikor. Formimi im akademik dhe profesional pasqyron dashurinë time për artin dhe kulturën. Që e vogël e kam pasur pasion zanatin, një mënyrë për të shprehur kreativitetin dhe personalitetin tim. Ngjyra është një nga shënimet e mia të identitetit, më pëlqen të kombinoj tonet dhe teksturat për të krijuar pjesë unike dhe origjinale. Unë bëj mësime në internet në mënyrë që më shumë njerëz të ndajnë me mua pasionin për të krijuar. Në videot e mia mësoj hap pas hapi se si të realizohen projekte të ndryshme artizanale, nga bizhuteritë tek dekorimi. Qëllimi im është të frymëzoj të tjerët që të zbulojnë gëzimin e krijimit me duart e tyre.