Maria Jose Roldan

Gjithmonë më kanë pëlqyer zanatet pasi e konsideroj veten një person krijues. Më magjeps se sa gjëra të mëdha mund të bëhen me pak burime. Që e vogël më pëlqente të prerja, ngjitja, pikturoja dhe qepja të gjitha llojet e objekteve. Pasioni për zanatet më shtyu të studioja dizajnin grafik dhe të punoja si redaktor në një revistë të specializuar. Më pëlqen të ndaj idetë dhe projektet e mia me lexuesit dhe të mësoj prej tyre gjithashtu. Besoj se zanatet janë një mënyrë për të shprehur veten, për t'u argëtuar dhe për t'u kujdesur për mjedisin.