Noemí Lozano

Shumëplanëshe, aktualisht dizenjoj stoli të kostumeve edhe pse jam historian dhe arkeolog. Dhe tani, debutoj si bloger i Bëje vetë (DIY) një nga hobet e mia :) Shijoje!