Claudi Casals

Krijimi është i natyrshëm dhe imagjinata na bën krijues. Shpresoj që krijimet e mia t'ju ofrojnë ide dhe prekje për të personalizuar jetën tuaj. Sepse nëse jemi në shtëpinë tonë, presim të shohim pasqyrimin e shprehjes se kush jemi. Që e vogël kam qenë e apasionuar pas zanateve dhe gjithmonë kërkoj mënyra të reja për t'u shprehur me to. Më pëlqen të ndaj projektet e mia me ju dhe të mësoj nga sugjerimet dhe komentet tuaja. Qëllimi im është t'ju frymëzoj të krijoni me duart tuaja dhe të shijoni procesin.