Jenny Monge

Që kur mbaj mend më ka pëlqyer të krijoj me duart e mia: të shkruaj, të pikturoj, të punoj vepra artizanale... Kam studiuar histori arti, restaurim dhe konservim dhe tani jam fokusuar në botën e mësimdhënies. Unë jam i pasionuar për të mësuar dhe mësuar nga studentët e mi, dhe për t'u transmetuar atyre vlerën e kulturës dhe artit. Por në kohën time të lirë ende më pëlqen të krijoj dhe tani jam në gjendje të ndaj disa nga ato krijime. Në këtë blog do të gjeni projekte të të gjitha llojeve: nga riciklimi dhe dekorimi deri te bizhuteritë dhe scrapbooking. Shpresoj t'ju pëlqejnë dhe t'ju frymëzojnë të krijoni veprat tuaja të artit.