Tony Torres

Unë jam natyrë krijuese, adhuruese e gjithçkaje të punuar me dorë dhe e apasionuar pas riciklimit. Më pëlqen t’i jap një jetë të dytë çdo objekti, të projektoj dhe krijoj gjithçka që mund të imagjinoni me duart e mia. Dhe mbi të gjitha, mësoni të ripërdorni si një maksimum të jetës. Motoja ime është, nëse nuk punon më për ty, ripërdore atë.