Ruani takëmet e Krishtlindjeve

Mos harroni këtë zanat shumë të lehtë për tu bërë me fëmijët dhe ideal për të zbukuruar tryezën tuaj të Krishtlindjeve. Shtë një mbajtëse takëmesh për Krishtlindje.

byzylyk

Byzylyk yll i bërë me ndjerë

Mos harroni se si ta bëni këtë byzylyk yll me ndjerë, është shumë i lehtë për tu bërë, ideal për fëmijë ... dhe do të jetë i bukur!

Kaktus i ndjerë

SI T M B MNI KAKTUJT NDIKIMOR NDECRKOMBTAR HAPI N B HAP

Në këtë manual ju tregoj se si të krijoni një kaktus të ndjerë. Këto bimë janë shumë në modë dhe shumë dekorative, por ndonjëherë për disa arsye jo. Në këtë manual ju mësoj se si të krijoni një kaktus të ndjerë. Ne do të mësojmë t'i krijojmë ato vetë në një mënyrë artificiale, por po aq dekorative.

Si të bëni fluturat e ndjerë

Tutorial për të bërë flutura të ndjera, për t'u përdorur si një suvenir për ditëlindjen ose për të dekoruar dhomën tuaj.

lule karficë ndjerë

Karficë zbukurimi me lule

Brokerat e ndjerë janë një aksesor shumë në modë që është shumë i mrekullueshëm për të dekoruar ...

Kurorë lulesh të ndjerë

Artikull në lidhje me dekorimin e Krishtlindjeve dhe krijimin e kurorës. Në këtë postim, ne do t'ju tregojmë se si të bëni një kurorë me lule të bëra nga ndjerë.

Mbështetëse qesharake DIY

Si të bëni mbathje të bukura të ndjera në kohë dhe të përcaktoni personalitetin e tryezës tuaj. Në këtë udhëzues do të gjeni përgjigjen.

Trëndafili i bërë me ndjerë

Trëndafili i bërë me u ndje shumë i lehtë dhe i shpejtë për tu bërë. Do t'ju shërbejë si për të dekoruar ashtu edhe për të personalizuar çdo veshje të cilës doni t'i jepni një jetë të dytë.

Kotele të ndjerë

Kotele të ndjerë

Në këtë artikull ne ju tregojmë se si të bëni disa kotele të lezetshëm të mbushur të bërë me ndjerë në mënyrë që fëmija të ketë një kafshë shtëpiake të mbushur.

Tre kukulla të Mbretërve

Tre kukulla të Mbretërve

Në këtë artikull ne ju tregojmë se si të bëni disa kukulla të bukura Tre burra të mençur për këtë natë të veçantë për fëmijë.

Çizme Santa Claus

Çizme Santa Claus me ndjerë

Sot Santa Claus viziton të gjitha shtëpitë e fëmijëve për të lënë dhuratën e tij, mirëpo ne do t'i lëmë atij një detaj të çizmës së tij të bërë me ndjerë.

Karfica e rerave për Krishtlindje

Artikulli DIY se si të bëni brokulla për të personalizuar xhupat për Krishtlindje. Në këtë postim ju tregojmë se si të bëni një re të bukur.

Qese çaji Krishtlindjesh

Qese çaji Krishtlindjesh

Në këtë artikull ne ju mësojmë se si të përfitoni nga qeset e çajit për t'i bërë ato si një arsye për Krishtlindje, për të shijuar një çaj në Krishtlindje.

Shandan me rrotull letre të bardhë

Shandan me rrotull letre

Në këtë artikull ne përfitojmë nga një listë letre e bardhë për të bërë një mbajtëse të bukur qirinjsh me materiale të ricikluara, për të bërë një pjesë qendrore.

Dekorata e Krishtlindjeve

Dekorata e Krishtlindjeve

Në këtë artikull ne ju tregojmë se si të bëni disa zbukurime të bukura tipike të Krishtlindjeve për të dekoruar pemën ose shtëpinë me material të ndjerë.

Topi i Krishtlindjes

Topi i Krishtlindjes

Në këtë artikull ne ju tregojmë se si të bëni një top të lirë të Krishtlindjes për pemën me një top polistireni dhe mbetje të ndjerë. Krishtlindja po vjen!

Shtriga qesharake për Halloween

Halloween magjistare me ndjerë

Në këtë artikull ne ju ndihmojmë të bëni një shtrigë shumë qesharake në mënyrë që natën e Halloween të keni një aksesor zbukurimi për mure ose dyer.

3 me radhë për fëmijë

Bëni vetë: 3 me radhë për fëmijë

Lojërat e tavolinës janë të rëndësishme për të mësuarin e fëmijëve, kështu që sot ne po ju mësojmë të bëni një 3-në-një-rresht të ndjerë për fëmijët e vegjël.

Karficë zbukurimi ariu Panda

DIY: karficë ariu panda

Kukullat e kafshëve të bëra me ndjerë janë të shkëlqyera për mësuesit e çerdheve, kështu që sot ju tregoj se si të bëni një karficë me arush panda.

Pantofla të ndjera

Pantofla të thjeshta të ndjera

Në këtë artikull ju paraqesim disa pantofla origjinale të bëra me dorë me pëlhurë të ndjerë. Të rehatshme dhe të ngrohtë për këtë vjeshtë-dimër.

Lojë peshkimi për fëmijë

Lojë peshkimi për fëmijë

Në këtë artikull ne ju tregojmë një lojë zbavitëse të peshkimit të peshkut që fëmijët do ta shijojnë në maksimum. Me vetëm disa magnet të vegjël dhe të ndjerë.

Libër Pincushion

Libër Pincushion me ndjerë

Në këtë artikull ne paraqesim një libër origjinal të bërë nga ndjerë. Ky libër unik është në të vërtetë një fiksim për ditën e nënave.

Kukulla

Kukulla me lugë druri

Në këtë artikull ne ju tregojmë se si të bëni disa kukulla argëtuese për fëmijë me lugë të thjeshta të vjetra prej druri. Artizanat shumë arsimor.

Artizanat i kungimit

Artizanat i bashkimit të ndjerë

Në këtë artikull ju paraqesim disa fëmijë të bashkësisë si një dhuratë për këtë ngjarje familjare. Një zanat i lirë për tu dhënë mysafirëve.

Kuleta të ndjera

Kuleta ose çanta prej shajaku

Në këtë artikull ne ju tregojmë se si të bëni kuleta ose çanta të bukura të bëra me ndjerë. Shumë e thjeshtë dhe goditëse për këtë Pranverë.

Balona të ndjerë

Balona të varura të ndjera

Në këtë artikull ne ju tregojmë se si të bëni disa tullumbace të bukura të ndjera për të dekoruar dhomën e foshnjës. Një celular i bukur për të luajtur.

Mbathje

Mbështetëse agrumesh të ndjera

Në këtë artikull ne ju tregojmë se si të bëni mbathje argëtuese me pëlhurë të ndjerë. Këto janë si pemë dhe perime, të përshtatshme për kuzhinë.

Shirit i ndjerë i kokës

Shirita të ndjerë për vajzat

Bëni një shirit koke ose shirit të ndjerë me një zbukurim lule ideal për vajzat dhe për t'u dhuruar në ditën e Shën Valentinit