Ekipi editorial

Manualidades On është një faqe në internet kushtuar botës së DIY në të cilën ne propozojmë ide të shumta dekorative dhe origjinale që ju të bëni vetë. Për t'ju ndihmuar, ekipi i uebit përbëhet nga njerëz të pasionuar që duan të ndajnë përvojën dhe aftësitë e tyre në botën e zanateve.

El Ekipi editorial i Artizanatit On Ajo është e përbërë nga autorët e mëposhtëm, por nëse edhe ju doni të bëheni pjesë e saj, mos hezitoni të na shkruani përmes formës vijuese.

Redaktorët

 • Alicia tomero

  Unë kam qenë një dashnor i madh i krijimtarisë dhe i zejeve që në fëmijëri, ndaj kam qenë autodidakt në çdo gjë që kam nisur të bëj. Për shijet e mia, më duhet të them se jam një adhuruese e pakushtëzuar e pjekjes dhe fotografisë, prandaj i përkushtohem Food Stilyn, shkrimtarëve të përmbajtjes dhe fotografisë profesionale. Është emocionuese të jemi në gjendje të bëjmë shumë gjëra që mund të bëhen me duart tona dhe të shohim se sa larg mund të shkojë aftësia jonë.

 • Isabel katalanisht

  Asgjë nuk të jep më shumë kënaqësi sesa të shohësh zanatin tënd të përfunduar, apo jo? Por për ta bërë këtë fillimisht duhet t'i jepni formë! Është një hobi argëtues dhe krijues. Gjëja më e mirë është të shijoni përparimin ndërsa përmirësoni aftësitë tuaja dhe me kalimin e kohës mund të bëni vepra artizanale shumë të bukura. Cilido qoftë niveli juaj, nëse doni të mësoni se si të bëni vepra artizanale dhe nëse ju pëlqejnë përpilimet tematike, qëndroni në CraftsOn sepse do të gjeni ide fantastike për të filluar praktikimin dhe përmirësimin e aftësive tuaja: ide për Krishtlindje, për ditën e Shën Valentinit, për Halloween, për të pasur argëtim në familje... edhe për të ricikluar materiale. Ju do të keni një shpërthim!

Ish-redaktorët

 • Xheni monge

  Që kur mbaj mend më ka pëlqyer të krijoj me duart e mia: të shkruaj, të pikturoj, të punoj vepra artizanale... Kam studiuar histori arti, restaurim dhe konservim dhe tani jam fokusuar në botën e mësimdhënies. Unë jam i pasionuar për të mësuar dhe mësuar nga studentët e mi, dhe për t'u transmetuar atyre vlerën e kulturës dhe artit. Por në kohën time të lirë ende më pëlqen të krijoj dhe tani jam në gjendje të ndaj disa nga ato krijime. Në këtë blog do të gjeni projekte të të gjitha llojeve: nga riciklimi dhe dekorimi deri te bizhuteritë dhe scrapbooking. Shpresoj t'ju pëlqejnë dhe t'ju frymëzojnë të krijoni veprat tuaja të artit.

 • Monleon marian

  Unë quhem Marian, kam studiuar dekorim dhe dizajn të brendshëm. Unë jam një person aktiv që më pëlqen të krijoj me duart e mia: pikturë, ngjitje, qepje... Më kanë pëlqyer gjithmonë punimet artizanale dhe tani i ndaj me ju në ManualidadesOn. Më pëlqen të mësoj teknika të reja dhe të eksperimentoj me materiale të ndryshme. Qëllimi im është t'ju frymëzoj dhe t'ju mësoj të bëni gjëra të bukura dhe origjinale për shtëpinë tuaj, dhuratat ose kohën tuaj të lirë. Shpresoj që të kënaqeni me projektet e mia po aq sa unë.

 • DonluMuzikale

  Unë kam një diplomë në Histori dhe Shkenca të Muzikës, një mësuese e kitarës klasike dhe një diplomë në mësuesi e edukimit muzikor. Formimi im akademik dhe profesional pasqyron dashurinë time për artin dhe kulturën. Që e vogël e kam pasur pasion zanatin, një mënyrë për të shprehur kreativitetin dhe personalitetin tim. Ngjyra është një nga shënimet e mia të identitetit, më pëlqen të kombinoj tonet dhe teksturat për të krijuar pjesë unike dhe origjinale. Unë bëj mësime në internet në mënyrë që më shumë njerëz të ndajnë me mua pasionin për të krijuar. Në videot e mia mësoj hap pas hapi se si të realizohen projekte të ndryshme artizanale, nga bizhuteritë tek dekorimi. Qëllimi im është të frymëzoj të tjerët që të zbulojnë gëzimin e krijimit me duart e tyre.

 • Irene Gil

  Unë jam një shkrimtar, redaktor dhe mjeshtër i blogut dhe kanalit YouTube "El Taller de Ire", ku ndaj projektet e mia DIY, vepra artizanale dhe artizanale. Unë jam i apasionuar pas krijimit të gjërave me duart e mia dhe mësimit të të tjerëve se si ta bëjnë atë. Specialiteti im janë mozaikët, me të cilët kam krijuar produkte të punuara me dorë për dyqane dekorimi dhe argjilë polimer dhe brumë fleksibël, materiale me të cilat kam punuar për më shumë se dy vjet për Jumping Clay, një kompani lider në këtë sektor. Për më tepër, më pëlqen të eksperimentoj me teknika dhe materiale të tjera, të tilla si decoupage, letër mache, shami ose thur me grep. Qëllimi im është të frymëzoj njerëzit që të zhvillojnë krijimtarinë e tyre dhe të shijojnë artin e punimit.

 • maria jose roldan

  Gjithmonë më kanë pëlqyer zanatet pasi e konsideroj veten një person krijues. Më magjeps se sa gjëra të mëdha mund të bëhen me pak burime. Që e vogël më pëlqente të prerja, ngjitja, pikturoja dhe qepja të gjitha llojet e objekteve. Pasioni për zanatet më shtyu të studioja dizajnin grafik dhe të punoja si redaktor në një revistë të specializuar. Më pëlqen të ndaj idetë dhe projektet e mia me lexuesit dhe të mësoj prej tyre gjithashtu. Besoj se zanatet janë një mënyrë për të shprehur veten, për t'u argëtuar dhe për t'u kujdesur për mjedisin.

 • Theresa Aseguin

  Unë jam një person dinamik, aktiv dhe i shumëanshëm. Më pëlqen të shkruaj dhe të kontribuoj në Blog me krijimet e mia, sepse në këtë mënyrë i ndaj me ata si unë që kanë prirje për zanatet. Që e vogël më ka pëlqyer të bëj gjëra me duar, nga piktura, qepja, thurja, deri te modelimi i argjilës apo i letrës. Më pëlqen shumë të mësoj teknika dhe materiale të reja dhe më pëlqen të frymëzohem nga natyra, arti dhe kultura. Synimi im është që përmes teksteve të mia të përcjell pasionin tim për zanatet dhe shpresoj që lexuesit e mi të inkurajohen të krijojnë veprat e tyre.

 • Cecilia Diaz

  Unë jam një person dinamik, aktiv dhe i shumëanshëm. Më pëlqen të shkruaj dhe të kontribuoj në Blog me krijimet e mia, sepse në këtë mënyrë i ndaj me ata si unë që kanë prirje për zanatet. Që e vogël më ka pëlqyer të bëj gjëra me duar, nga piktura, qepja, thurja, deri te modelimi i argjilës apo i letrës. Më pëlqen shumë të mësoj teknika dhe materiale të reja dhe më pëlqen të frymëzohem nga natyra, arti dhe kultura. Synimi im është që përmes teksteve të mia të përcjell pasionin tim për zanatet dhe shpresoj që lexuesit e mi të inkurajohen të krijojnë veprat e tyre.

 • Tony Torres

  Unë jam kreative nga natyra, e dashuroj çdo gjë të punuar me dorë dhe e apasionuar pas riciklimit. Më pëlqen t'i jap një jetë të dytë çdo objekti, të dizajnoj dhe krijoj gjithçka që mund të imagjinoj me duart e mia. Dhe mbi të gjitha, mësoni të ripërdorni si një maksimum jetësor. Motoja ime është, nëse nuk ju përshtatet më, ripërdoreni atë. Që e vogël më pëlqente të luaja me të gjitha llojet e materialeve, nga letra dhe kartoni deri te pëlhura dhe kopsa. Gjithmonë shpikja dhe eksperimentoja mënyra të reja për të shprehur artin tim. Me kalimin e kohës, përsosa teknikat e mia dhe zbulova mundësi të reja. U trajnova si redaktor dhe vendosa t'i përkushtohem ndarjes së pasionit tim për zanatet me botën.

 • Kasale klaudi

  Krijimi është i natyrshëm dhe imagjinata na bën krijues. Shpresoj që krijimet e mia t'ju ofrojnë ide dhe prekje për të personalizuar jetën tuaj. Sepse nëse jemi në shtëpinë tonë, presim të shohim pasqyrimin e shprehjes se kush jemi. Që e vogël kam qenë e apasionuar pas zanateve dhe gjithmonë kërkoj mënyra të reja për t'u shprehur me to. Më pëlqen të ndaj projektet e mia me ju dhe të mësoj nga sugjerimet dhe komentet tuaja. Qëllimi im është t'ju frymëzoj të krijoni me duart tuaja dhe të shijoni procesin.