reklamat
zanate shtrigash

zanate shtrigash

Pershendetje te gjitheve! Meqenëse kemi Halloween-in, ka më mirë se të bëjmë vepra artizanale shtrigash. Këto vepra artizanale mund të na ndihmojnë të vishemi...

Çanta me kungull

Çanta me kungull

Ne ju ofrojmë këtë zanat origjinal për këto ditë Halloween. Ai përfshin formimin e qeseve të vogla me letër krep dhe...