Ngadamel kettledrum buatan anjeun nyalira, nganggo pot liat

Dinten ayeuna kuring sumping sareng karajinan anu dilakukeun pikeun barudak anu aranjeunna pasti resep, sabab éta pikaresepeun pisan sareng mangpaat, hayu urang tingali kumaha cara ngadamel timpani anjeun nyalira nganggo pot liat.

Nalika anjeun maca éta, anjeun tiasa ngarobih pot liat janten alat anu pikaresepeun pikeun maénkeun barudak.

Bahan pikeun ngadamel timpani:

  • Panci liat.
  • Kertas karajinan bungkus.
  • Lem bodas.
  • Sikat.
  • Lukisan.
  • Pananda permanén.
  • Karét elastis.
  • potlot.

Prosés:

  • Ngadamel desain anjeun nyalira pikeun timpani, sareng Kalayan lukisan anjeun ningali masihan warna na.
  • Upami peryogi Cirian detailna ku spidol permanén.

  • Ayeuna potong tilu kotak kertas kerajinan rada gedé tibatan diaméter pot anjeun.
  • Lem ku lem bodas diturunkeun ku cai kertas anu hiji ieu sareng kertas anu sanés. Upami diperlukeun, diamankeun nganggo pita supados kertasna henteu digulung.

  • Balikan deui operasi anu sami sareng kertas anu sanés, lem kertas sakumaha katingal dina gambar anu ngancik unggal-unggal anjeun pasang.
  • Tempatkeun lem di luhur pot, nembus sadayana ujungna.

  • Larapkeun keretas di luhur, regangkeun saé supados permukaan lemes. Turunkeun ujung garis supados aranjeunna tiasa taat.
  • Ngaliwat karét Sakuriling kontur sahingga kertas moal gerak sareng éta bakal napel.

  • Hayu garing sahenteuna dua jam, upami anjeun henteu sabar pisan, anjeun tiasa ngantosan langkung seueur.
  • Ayeuna anjeun tiasa ngaraosan instrumen anyar sareng solo kalayan timpani énggal.

Kuring miharep anjeun resep éta sareng éta inspirasi anjeun, anjeun terang yén upami anjeun ngadamel vérsi nyalira kuring bakal resep ningali éta dina jaringan sosial kuring. Sareng upami anjeun resep, pasihkeun, sareng bagikeun supados langkung seueur jalma tiasa diajar ngeunaan cara ngadamel kettledrum ieu.

Pendak deui dina waktos salajengna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)