3 Idéal sareng lilin warna atanapi CRAYOLAS

Dina ieu tutorial abdi nganteur anjeun 3 ideu pikeun ngalakukeunana krayon atanapi katelah ogé krayon. Aranjeunna sampurna dilakukeun barudak, utamina ideu kahiji sareng kadua. Dina anu katilu urang nganggo baju beusi, tapi ku pangawasan déwasa moal aya masalah. Janten tetep terang sagala rupa anu anjeun tiasa jieun ku bahan umum ieu dina karajinan.

bahan

Jang ngalampahkeun ieu karajinan urang bakal anggo salaku bahan umum di krayon o krayon. Salian ti ieu anjeun ogé bakal peryogi ieu di handap bahan:

  • Papel
  • Kapang silikon
  • Pigura poto
  • Alat pengering rambut atanapi gun panas
  • Opet
  • Kertas roti
  • Kantong lawon
  • Citakan stencil

Step by step

Dina salajengna video-tutorial anjeun tiasa ningali éta step by step masing-masing tina 3 ideu nganggo lilin warna. Éta gampang pisan sareng anjeun tiasa ningali prosésna sacara jéntré.

Hayu urang ngalangkungan léngkah nuturkeun ti masing-masing karajinan janten anjeun tong hilap nanaon sareng anjeun tiasa nyieun sorangan di imah

Ideu 1: Lilin dibentuk

Dina ideu munggaran ieu urang badé ngarobih wujud nepi ka lilin. Mangrupikeun ide anu saé pikeun kado atanapi pikeun Daur mulang éta lilin anu henteu dipikahoyong ku barudak kusabab éta dipaké pisan. Ukur motong lilin dina potongan leutik teras lebetkeun aranjeunna dina kapang silikon naon anu anjeun hoyongkeun. Anjeun kedah Panggang aranjeunna di 200ºC dugi ka lilin téh dilebur. Nalika ieu kajantenan, cabut kapang tina oven sareng ngantepkeun garing. Nalika éta garing anjeun tiasa unmold lilin anjeun, anu bakal ngagaduhan bentuk kapang anu anjeun anggo.

Éta saé kusabab urang parantos terang yén barudak sok hoyong barang-barang anu énggal, yén aranjeunna bosen kana matéri atanapi anu aranjeunna hoyong anu langkung asli. Nya ku ideu ieu anjeun moal deui ngagaduhan masalah éta. Upami aranjeunna parantos bosen kana lilin lami, ngarobahna janten anu anyar dina bentuk anu pikaresepeun tibatan ngagaleuh anu anyar.

Gagasan 2: Lukisan kembang timbul

Pikeun ideu anu kadua ieu urang badé didamel lukisan asli sabab bakal asup nulungan. Waktos Ieu kuring parantos Flores, tapi anjeun gaduh rébuan kamungkinan. Kantun gambar bagian anu anjeun hoyongkeun datar, sareng pikeun daérah anu anjeun pikahoyong dileburkeun lilin sareng ngantepkeun murag kana kertas. Abdi nganggo gun panas lebur aranjeunna sabab éta gancang pisan, tapi upami anjeun henteu ngagaduhanana, anjeun tiasa nganggo a pengering rambut normal.

Pasang a kerangka geulis atanapi keuna, kontras sareng lukisan relief anjeun. Anjeun tiasa ogé ngadamel gambar jalma nganggo pakéan sareng éta didamel nganggo lilin anu dilebur. Atanapi bentang anu indah di mana sababaraha daérah anu lega. Ieu sadayana gumantung kana imajinasi anjeun.

Ideu 3: Kantong kaén anu dihias

Gagasan pamungkas nyaéta karesep kuring, sabab anjeun tiasa kéngingkeun finish anu hébat pakean o dompét. Milih lawon anu anjeun badé ngahias sareng a template anu anjeun resep. Tuangkeun serutan lilin kana sténsil sareng beusi éta. Tong hilap nempatkeun kertas baking o kertas sayur di tengah jadi lilin henteu nempel kana beusi anjeun.

Hal anu saé ngeunaan ieu nyaéta anjeun tiasa nyeuseuh na di mesin cuci sabab henteu luntur, janten anjeun tiasa sacara gampang nyiptakeun seueur desain kantong sareng baju.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.