3 karajinan Easter pikeun murangkalih nganggo tabung karton

Paskah badé sumping sareng éta hartosna urang kedah siap-siap karajinan easter ngagungkeun tanggal ieu. Aya seueur ideu, tapi dinten ieu kuring masihan anjeun 3 karajinan nganggo tabung karton pikeun barudak anu super lucu sareng gampang. Éta tiasa amis atanapi pikeun ngahias pésta.

Bahan pikeun ngadamel karajinan Easter

  • Tabung karton
  • Karét Eva
  • Lem
  • gunting
  • Soca mobile
  • Spidol permanén
  • Karét Eva ditinju

Prosedur ngadamel karajinan Easter

Dina pidéo ieu anjeun tiasa ningali sacara rinci langkah demi langkah kumaha ngalaksanakeunana 3 ideu hébat sareng eusian ku coklat atanapi manisan.

Léngkah ku léngkah RINGKASAN

Gagasan 1:

  • Galur tabung nganggo karét eva.
  • Ngadamel ceuli sareng lem kana sirah.
  • Rancang raray: panon, irung, bulu mata sareng kumis.
  • Ngadamel endog Easter sareng ngahias nganggo spidol.
  • Iteuk kana awak gigireun leungeun.

Gagasan 2:

  • Galur tabung nganggo karét eva.
  • Lem kana panon sareng beak.
  • Teken soca soca.
  • Pasang poni sareng jangjangna.
  • Pikeun ngarengsekeun, tambihan suku.

Gagasan 3:

  • Galur tabung nganggo karét eva.
  • Anjeun ngagambar spiral dina awak.
  • Motong sirah.
  • Tambahkeun ceuli, panon sareng irung.
  • Gambar bulu mata sareng moncong.
  • Lem sirah kana awak.
  • Tambahkeun panangan.

Sareng dugi ka ayeuna ideu ayeuna, kuring miharep anjeun resep pisan, upami kitu, tong hilap bagikeun na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.