3 karajinan kanggo Poé Valentine kalayan kendi kaca

Aya sakedik pisan kanggo anjeunna Dinten Valentine atanapi dinten Valentine. Éta dirayakeun dina 14 Pébruari sareng urang silih silih hadiah sareng naon kado anu langkung saé tibatan anu dilakukeun ku urang nyalira. Dina tulisan ieu kuring bade nunjukkeun 3 ideu pikeun ngadaur ulang kendi kaca sareng masihan anu khusus pisan.

Bahan pikeun nyieun ideu Valentine

  • Kendi kaca
  • Cét kapur
  • Sikat
  • Tali
  • Karét Eva
  • Karét Eva ditinju

Prosedur pikeun ngembangkeun ideu Poé Valentine

Dina pidéo ieu sapertos biasa anjeun tiasa ningali sadaya detil kumaha ngalaksanakeun sadaya ideu ieu undak-usuk.

Ringkesan léngkah-léngkah:

Gagasan 1:

  • Cét parahu ku cet kapur tulis sareng garing.
  • Ngagambar haté ku cet beureum.
  • Pasangkeun tali kana beuheung parahu.
  • Lem haté ku karét busa warna pérak.

Gagasan 2:

  • Lemkeun pita dina tengahna.
  • Tempatkeun pita anu sanésna dina ujungna.
  • Lem haté ti luhur nepi ka panghandapna.

Gagasan 3:

  • Pasang masking tape handapeun tengah parahu.
  • Cét parahu ku cet kapur.
  • Cabut kasét sareng pasang dina haté karét eva.
  • Ngawangun tag sareng pasang di ujung luhurna nganggo senar.

Sareng dugi ka ayeuna ideu ayeuna, kuring miharep anjeun resep pisan. Aduh!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.