3 karajinan pikeun soré tiis

Hello sadayana! Dina tulisan dinten ieu urang bakal ningali tilu karajinan pikeun ngalakukeun ayeuna yén tiis datang. Éta sampurna pikeun nyéépkeun sababaraha jam pikeun ngahibur salaku kulawarga.

Naha anjeun hoyong ningali karajinan ieu?

Anjeun tiasa ningali kumaha ngalakukeun karajinan ieu léngkah-léngkah dina pidéo ieu:

Di handap ieu kami nunjukkeun ka anjeun hiji-hiji karajinan upami anjeun resep ningali masing-masing.

Karajinan # 1: Supa Imut

Karajinan ieu sampurna, sabab saderhana pisan ngadamelna, ngahibur teras tiasa ngahias rak buku naon waé. Naon deui, upami urang nempatkeun senar napel di luhur, urang tiasa ngagantung dina tangkal Natal.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngadamel karajinan ieu nyalira dina tautan ieu: Supa kalayan karton endog

Karajinan # 2: Merak sareng Cardstock

Karajinan ieu gampang dilakukeun, urang ngan ukur peryogi kertas atanapi kardus anu aya di bumi. Urang teu kudu meuli nanaon husus, urang tiasa make kertas majalah lajeng cet bagian béda tina merak kalawan acrylic.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngadamel karajinan ieu nyalira dina tautan ieu: Merak ku kardus

Karajinan # 3: Lauk kalayan Piala Endog

Karajinan ieu ogé dijieun ku cangkir endog, jadi urang reusing bahan sarta dina waktos anu sareng senang. Hal anu saé ngeunaan lauk ieu nyaéta sadayana tiasa ngahias ku cara ngalukisna kumaha waé anu dipikahoyong sareng milih bentuk sirip anu dipikahoyong. Kumaha saur anjeun ningali lauk mana anu paling asli tina sagala anu anjeun lakukeun?

Anjeun tiasa ningali kumaha ngadamel karajinan ieu nyalira dina tautan ieu: Lauk gampang nganggo cangkir endog sareng karton

Sareng siap! Urang geus boga sababaraha pilihan karajinan pikeun ngalakukeun jeung leuwih saeutik di imah, jeung naha henteu, marengan manéhna snack jeung dyes Natal.

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun sababaraha karajinan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.