4 gagasan pikeun masihan bonbon on Lebaran

Hello sadayana! Dina tulisan dinten ieu urang bade masihan anjeun opat gagasan sampurna méré permen atawa chocolates on Lebaran. Gagasan ieu sampurna sabab bungkusan parantos disiapkeun masing-masing sareng tiasa dianggo pikeun masihan ka réréncangan sareng kulawarga, atanapi nempatkeun mangkok dina panto supados murangkalih atanapi tatanggana tiasa nyandak hiji.

Naha anjeun hoyong terang naon ideu ieu?

Gagasan Permen Lebaran Candy # 1: Paket Monster

Raksasa seueur pisan dina Lebaran, janten… naha henteu dianggo pikeun masihan permen atanapi coklat urang?

Upami anjeun hoyong terang kumaha anjeun tiasa ngadamel bungkus ieu pikeun nyiapkeun aranjeunna nalika Lebaran sumping, anjeun tiasa ningali tautan ieu: Monster monster kanggo masihan permén dina Lebaran

Gagasan kado manisan Lebaran nomer 2: Bungkusan popcorn

Henteu sadayana kedah janten permen sareng coklat ... Naha henteu masihan sabungkus popcorn?

Upami anjeun hoyong terang kumaha anjeun tiasa ngadamel bungkus ieu pikeun nyiapkeun aranjeunna nalika Lebaran sumping, anjeun tiasa ningali tautan ieu: Popcorn pikeun Lebaran

Lebaran Candy Hadiah Gagasan Nomer 3: Coklat Bar Wrapper

Chocodracula ... Naon cara anu langkung saé pikeun masihan coklat?

Upami anjeun hoyong terang kumaha anjeun tiasa ngadamel bungkus ieu pikeun nyiapkeun aranjeunna nalika Lebaran sumping, anjeun tiasa ningali tautan ieu: Bungkus coklat pikeun Lebaran

Ide hadiah bonbon Lebaran nomer 4: amplop Lebaran

Bungkusan alit ieu, salian saderhana pisan, tiasa dipersonalisasi gancang pisan sareng waluh, kalong, hantu, jsb ...

Upami anjeun hoyong terang kumaha anjeun tiasa ngadamel bungkus ieu pikeun nyiapkeun aranjeunna nalika Lebaran sumping, anjeun tiasa ningali tautan ieu: Kumaha mungkus permén pikeun Lebaran

Sareng siap! Urang geus boga opat gagasan hébat.

Abdi ngarepkeun anjeun surak sareng ngadamel sababaraha bungkus ieu pikeun masihan sentuhan khusus pikeun Lebaran ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.