4 ideu pikeun ngahias imah urang dina Lebaran

Hello sadayana! Dina tulisan dinten ieu urang bakal ningali 4 ideu pikeun ngahias imah urang dina Lebaran. Anjeun bakal mendakan ide tina ngahias lawang pikeun nampi anu datang pikeun nyungkeun permén, salaku hiasan kanggo bumi sareng masihan suasana sakedik dina tanggal ieu.

Naha anjeun hoyong terang naon ieu opat karajinan?

Karajinan Hiasan Lebaran # 1: Dukun ditumbuk ku DPR

Dukun ditumbuk aslina ieu bakal kaget jalma anu datang ka imah dina tanggal penting ieu.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngalakukeun ieu step by step karajinan pikeun ngahias bumi urang ku nuturkeun tautan di handap ieu: Penyihir squashing dina doormat - karajinan halloween gampang

Karajinan Hiasan Lebaran Nomer 2: Karangan Lebaran

Garland anu gampang pisan dilakukeun sareng sababaraha bahan.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngalakukeun ieu step by step karajinan pikeun ngahias bumi urang ku nuturkeun tautan di handap ieu: Garland wéb lancah kanggo Lebaran

Lebaran Ngadamel Karajinan Nomer 3: Mummy Candle Holder

Lampu sareng bayangan. Pikeun ngahias dina Lebaran anjeun moal sono lilin sareng panyawat lilin bertemakan megah sapertos mumi ieu.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngalakukeun ieu step by step karajinan pikeun ngahias bumi urang ku nuturkeun tautan di handap ieu: Panyekel lilin Lebaran dina bentuk mumia

Lebaran Ngadamel Karajinan Nomer 4: Sapu Dukun

Sederhana dilakukeun sareng bakal ngahias sagala juru bumi urang. Éta ogé tiasa dibarengan ku sababaraha detil sapertos ucing kardus atanapi lilin bertema Lebaran.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngalakukeun ieu step by step karajinan pikeun ngahias bumi urang ku nuturkeun tautan di handap ieu: Sapu dukun pikeun ngahias dina Lebaran

Sareng siap! Urang ayeuna tiasa ngamimitian ngadamel karajinan pikeun ngahias bumi urang dina Lebaran. Entong sono karajinan kanggo sababaraha dinten ka payun.

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun sababaraha karajinan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.