4 Gagasan Pikeun Nyiptakeun BUKU ATAU BUKU

Dina ieu tutorial urang ngajar anjeun 4 ideu béda sahingga anjeun tiasa ngadamel nyalira tetengger o tetengger, sampurna pikeun balik deui ka kelas. Aya pikeun aranjeunna pikeun raos, langkung anggun, langkung pikaresepeun, murangkalih ... Kami masihan anjeun ideu sareng anjeun mutuskeun pikeun nga-pribikeun ku warna sareng desain anu anjeun paling resep.

bahan

Jang ngalampahkeun tetenggertetengger anjeun bakal kedah béda bahan pikeun unggal ideu. Di handap anjeun gaduh daptar diantarana teras anjeun bakal ningali mana anu dianggo dina unggal desain.

  • Kertas bermola
  • gunting
  • Pamotong
  • Iteuk lem
  • Silikon gun
  • Lana
  • Tombol
  • Iket sirah
  • Karét elastis
  • aturan
  • Pencil
  • Karét Eva
  • Pulpén dirasa
  • Foil magnét
  • Pukulan liang kertas
  • Sapotong kardus

Step by step

Dina salajengna video-tutorial anjeun tiasa ningali sacara rinci prosés elaborasi masing-masing tina tetengger, anjeun bakal ningali yén aranjeunna sadayana pisan gampang sareng milari bahan naon anu parantos dianggo.

Émut ka léngkah nuturkeun masing-masing ideu supados anjeun henteu hilap.

Ideu 1

El panunjuk magnetized éta praktis pisan sareng ngagaduhan kaunggulan yén éta moal leueur diantara halaman kalayan résiko kaleungitanana. Dua bagian na ogé dihijikeun sareng magnet sareng anjeun gaduh rébuan desain kertas pola pikeun masihan aranjeunna touch pribadi anjeun.

  1. Potong kertas sagi opat 3x20cm.
  2. Buleudkeun juru.
  3. Melu bujur dua.
  4. Lem magnet pikeun unggal tungtung.

Ideu 2

El tetengger tassel nambihan touch elegan pikeun buku. Anjeun tiasa ngadamel tassel langkung atanapi langkung kandelna gumantung kana utas atanapi wol anu anjeun anggo, sareng tong hilap ngagabungkeun warna na sareng nada tetenggerna.

  1. Potong bujur 5x10cm.
  2. Potong juru dina hiji tungtung diagonal.
  3. Ngadamel liang dina tungtung anu sami sareng liang punch.
  4. Ngurilingan sapotong kardus ku wol.
  5. Cabut potongan kardus.
  6. Luluskeun sapotong wol antara bunderan anu nembé didamel.
  7. Ngurilingan luhur ku wol.
  8. Motong sisina.
  9. Dasi jarian kana tetengger.

Ideu 3

Ideu ngeunaan panunjuk jeung pita sareng kancing éta kedah adaptasi sareng ukuran buku, janten sakedik kawatesanan. Upami buku na langkung ageung maka moal tiasa ditutup, sareng upami langkung alit na bookmark bakal leupas. Nalika éta ukuran sampurna éta Sigana hébat sareng pisan hiasan.

  1. Potong sapotong pita.
  2. Luluskeun pita kana pita karét.
  3. Tutup pita ku gluing tungtung sasarengan sareng silikon panas.
  4. Lem tombol pikeun simpang anu anjeun ngan ukur lem.

Ideu 4

Gagasan terakhir ieu ngeunaan tetengger kalayan méga Éta langkung ditujukeun pikeun barudak leutik di bumi, sanaos gumantung kana desain anu anjeun damel, dasarna tiasa dianggo pikeun seueur gaya téténgger.

  1. Gambar 3 kuadrat 7x7cm dina bentuk L, sakumaha anu anjeun tingali dina pidéo.
  2. Ngagambar diagonal dina kotak tungtung, nyabut garis luar.
  3. Potong bentuk anu karek anjeun gambar.
  4. Melu segitiga kana alun-alun.
  5. Lem hiji segitiga kana anu séjén.
  6. Potong bentuk awan tina busa.
  7. Lem méga kana tetengger.
  8. Gambar raray ku spidol.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   MimitiAlexis cenahna

    Kuring parantos perhatoskeun anjeun henteu monetisasi halaman wéb anjeun, tong nyéépkeun patalimarga anjeun, anjeun tiasa kéngingkeun kontan tambahan unggal bulan kusabab anjeun gaduh hi
    eusi kualitas. Upami anjeun hoyong terang kumaha ngadamel artos tambahan,
    milarian: Tips Boorfe alternatif adsense pangsaéna