4 karajinan anu béda pikeun ngalakukeun balon

karajinan jeung balon

Hai sadayana! Dina tulisan dinten ieu urang bakal ningali kumaha nyieun karajinan béda jeung balon keur senang jeung barudak ayeuna urang masih boga sababaraha minggu haneut ditinggalkeun.

Naha anjeun hoyong terang naon karajinan ieu?

Karajinan nomer 1: Dinosaurus didamel nganggo balon sareng kardus

Dinosaurus mangrupikeun hal anu dipikacinta ku murangkalih sareng di dieu kami masihan anjeun cara anu saé sareng gampang pisan pikeun ngadamel kardus sareng balon. Urang tiasa milih warna anu béda dina kardus sareng balon.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngalakukeun karajinan ieu léngkah-léngkah dina tautan ieu anu kami tinggalkeun di handap ieu: balon dinosaurus

karajinan angka 2: bola stress homemade kalawan balon

bal stress homemade

Kami dina waktos dimana urang tiasa ngaraosan sakedik setrés, akhir liburan, awal sakola, lembaga ... janten ngadamel bal anti setrés homemade tiasa dianggo.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngalakukeun karajinan ieu léngkah-léngkah dina tautan ieu anu kami tinggalkeun di handap ieu: bal stress homemade

Karajinan angka 3: Kaktus jeung balon

kaktus kalawan balon

kaktus Ieu pisan gampang nyieun sarta bisa dipaké pikeun ngahias hiji pésta tungtung-of-usum panas kalayan téma Méksiko, contona.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngalakukeun karajinan ieu léngkah-léngkah dina tautan ieu anu kami tinggalkeun di handap ieu: Kaktus jeung balon pikeun ngalakukeun jeung barudak

Karajinan nomer 4: Slingshot dijieun ku balon jeung gulungan kertas toilet

katapel jeung balon

Slingshots geus klasik pikeun maén sarta anjeun bisa nyieun Slingshots basajan ieu balik ka sakola jeung ulin jeung babaturan. Tapi teu aya gunana di kelas!

Anjeun tiasa ningali kumaha ngalakukeun karajinan ieu léngkah-léngkah dina tautan ieu anu kami tinggalkeun di handap ieu: Slingshot pikeun digawe sareng barudak

Sareng siap! Anjeun parantos gaduh sababaraha ide pikeun ngadamel karajinan nganggo balon.

Kuring miharep anjeun bakal wanti sarta nyieun salah sahiji karajinan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.