4 karajinan pikeun ngalakukeun dina Easter

Hello sadayana! Dina tulisan dinten ieu urang bade nunjukkeun opat karajinan pikeun ngalakukeun pikeun Easter ieu jeung budak leutik di imah. Éta karajinan anu saderhana pisan, anu urang tiasa ngadamel ku bahan anu urang sadayana gaduh di bumi.

Naha anjeun hoyong terang naon karajinan ieu?

Minggu Suci karajinan nomer 1: Suci Minggu babarayaan

Babarayaan ieu, dimana urang tiasa nempatkeun warna duduluran anu urang pikahoyong, ngagambarkeun bagian musik Minggu Suci kalayan kendang.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngadamel karajinan ieu nuturkeun léngkah-léngkah anu anjeun bakal mendakan dina tautan ieu: Dadang Minggu Suci

Easter karajinan angka 2: Easter lilin

Naha henteu ngadamel tetengger kalayan ngagambarkeun rupa-rupa babarayaan Minggu Suci? Urang bisa ngaropea eta kalawan kelir urang hoyong komo masihan eta jauh.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngadamel karajinan ieu nuturkeun léngkah-léngkah anu anjeun bakal mendakan dina tautan ieu: Tetengger babarayaan

Easter karajinan angka 3: Easter Bookmark

Lilin sareng lampion mangrupikeun katerangan klasik tina prosesi Minggu Suci. Éta sababna urang tiasa ngadamel lilin ieu saderhana pisan pikeun budak leutik urang ngaléngkah ka bumi kalayan aman.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngadamel karajinan ieu nuturkeun léngkah-léngkah anu anjeun bakal mendakan dina tautan ieu: Lilin Easter

karajinan Easter angka 4: tiung Minggu Suci

Minggu Suci Hood

Waktos ieu urang gaduh lanceuk deui, tapi waktos ieu dilakukeun ku cara anu langkung sederhana. Kawas sesa karajinan dina artikel ieu, warna ukhuwah bisa ngaropéa.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngadamel karajinan ieu nuturkeun léngkah-léngkah anu anjeun bakal mendakan dina tautan ieu: Minggu Suci Hood

Sareng siap! Kami siap ngalakukeun karajinan salila poé ieu Easter.

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun sababaraha karajinan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.