7 karajinan kertas crepe sampurna pikeun murangkalih

Hello sadayana! Dinten ieu kami mawa anjeun rupa-rupa pilihan karajinan pikeun nyieun ku kertas crepe. Sadayana sampurna pikeun kulawarga.

Naha anjeun hoyong terang naon karajinan ieu?

Karajinan # 1: Balerina Sederhana

Anjeun tiasa terang kumaha ngalakukeun step by step tina karajinan ieu ku nuturkeun tautan di handap ieu: Balerina nganggo iteuk karajinan

Karajinan nomer 2: tangkal pinuh ku kembang

Anjeun tiasa terang kumaha ngalakukeun step by step tina karajinan ieu ku nuturkeun tautan di handap ieu: Tangkal cinyusu, gampang sareng saderhana dilakukeun sareng murangkalih

Karajinan nomer 3: naga ngambekan seuneu

Anjeun tiasa terang kumaha ngalakukeun step by step tina karajinan ieu ku nuturkeun tautan di handap ieu: Naga sareng karton gulung kertas wc

Karajinan # 4: Kembang Rambut Karangan Bunga

Anjeun tiasa terang kumaha ngalakukeun step by step tina karajinan ieu ku nuturkeun tautan di handap ieu: Makalah krep sareng makuta kembang ari

Karajinan # 5: Lauk nganggo Kertas Crepe sareng CD

Karajinan pikeun ngahias CD musik

Anjeun tiasa terang kumaha ngalakukeun step by step tina karajinan ieu ku nuturkeun tautan di handap ieu: Kumaha Cara Nyiptakeun Lauk tina CD Daur Ulang sareng Kertas Crepe

Karajinan nomer 6: Kukupu kalayan kertas karton sareng kertas krep

Anjeun tiasa terang kumaha ngalakukeun step by step tina karajinan ieu ku nuturkeun tautan di handap ieu: Kardus sareng kukupu kertas crepe

Karajinan # 7: Kembang Lilo

Anjeun tiasa terang kumaha ngalakukeun step by step tina karajinan ieu ku nuturkeun tautan di handap ieu: Kembang lilo atanapi kembang klaster

Sareng siap! Sakumaha anjeun tiasa tingali aya seueur pilihan karajinan anu béda-béda dina kertas crepe. Anjeun ngan kedah milih anu paling anjeun resep sareng siap-siap pikeun waktos anu ngahibur ngalaksanakeunana. Anjeun tiasa ogé nyandak ideu ieu sareng ngajantenkeun ideu anjeun, ngarobah warna contona.

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun sababaraha karajinan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.