Vas pedesaan ngadaur ulang botol anggur

Vas

Dinten ayeuna urang bakal ningali karajinan, gampang, saderhana, tapi suksés. Naon anu kuring usul ka anjeun nas ngadamel vas désa ku daur ulang botol anggur.

Karajinan kanggo bumi, dimana urang tiasa nempatkeun sentuhan désa di mana waé: ruang tamu, kamar mandi, kamar tidur, aula ...

Bahan:

Bahan anu urang peryogi pikeun ngadamel vas rustik ieu sapertos kieu:

  • Botol anggur kosong, salah sahiji anu leutik.
  • Lukisan kapur.
  • Tali sisal.
  • Lem.
  • Gunting.

Prosés:

  • Urang bakal ngamimitian ku nyiapkeun botol anggur. Urang peryogi sabotol anggur anu dipasihkeun nalika dibaptis, komuni, kawinan ... anu langkung alit sareng ukuran na langkung pikaresepeun. (Upami anjeun hoyong éta ogé tiasa dilakukeun ku botol gelas ageung). Hal anu pangpayunna bakal janten stiker anu anjeun gaduh. Upami anjeun hoyong ningali kumaha kuring ngalakukeun éta, anjeun tiasa pencét IEUH.

VASE1

  • Urang bakal Piceun colokan na sareng ku gunting urang laun-laun bakal nyabut nozel logam
  • Urang kedah gaduh ngan ukur sagelas botol.
  • Urang bakal nutupan liang dina botol nganggo pita atanapi kertas bungkus, (ieu bakal nyegah cet ti lebet ka jero).

VASE2

  • Dina gelas kami bakal nempatkeun sakedik Cét kapur, tina warna anu dipikahoyong sareng urang bakal dicampurkeun kana cai sakedik, supados henteu padet.
  • Kami bakal nempatkeun botol di jero, tibalik, sahingga sungut botol néwak cétna.
  • Kami bakal ngaluarkeunana sareng ati-ati ngabalikkeun supados éta dribble murag. Upami urang henteu hoyong aranjeunna langkung lami, urang kedah ngabalikkeun botol deui. Ayeuna datang anu paling parah, ngantepkeun cet dina botol janten garing.

VASE3

  • Urang bakal nempatkeun lem kana sungut botol. Saé nganggo silikon panas, pita dua sisi, atanapi lem cair. Sareng kami mimiti ngurilingan tali sisal. Ninggalkeun tungtung kahiji sakitar dalapan inci teu dibungkus.
  • Nalika kami parantos ngalakukeun péngkolan anu diperyogikeun, urang bakal motong ari na urang bakal ngadamel loop pikeun ngeureunkeun.

VASE4

Urang ngan ukur kedah nempatkeun sababaraha kembang atanapi sapertos anu kuring mah sababaraha siki gandum.

VASE5

Naha anjeun resep kumaha rupana? kana naon Éta pisan saderhana dilakukeun, kuring ngadorong anjeun pikeun ngalakukeunana sareng ningali anjeun dina karajinan salajengna.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)