Bouquet pikeun Minggu Palem

Bouquet pikeun Minggu Palem

Pikeun Minggu Palem salajengna urang gaduh Bouquet ieu ku kituna anjeun tiasa ngadamel di bumi sareng budak leutik di bumi. Éta bakal dilakukeun nganggo kardus, sabab daun lontar tiasa sesah kéngingkeun. Ieu mangrupakeun bahan basajan pisan pikeun ménta kalawan warna basajan. Anjeun ngan ukur peryogi rosemary sakedik sareng sababaraha senar beureum pikeun ngarengsekeun karangan anu gampang ieu.

Bahan anu kuring dianggo pikeun Bouquet:

  • Hiji kartu ukuran A4 konéng lampu.
  • 30 cm tina wol beureum.
  • Hiji sprig of Rosemary.
  • Potlot.
  • Aturan.
  • Gunting.
  • Silicone panas jeung gun na.

Anjeun tiasa ningali karajinan ieu saléngkah-léngkah dina video ieu:

Hambalan munggaran:

Kami ngukur bagian paling pondok tina salah sahiji sisi kardus. Urang ngabagi naon anu urang ukur kana 8 bagian sareng ngadamel tanda leutik. Urang nandaan dina handap kardus jeung di luhur. Urang ngagambar garis ngahijikeun garis-garis éta.

Hambalan Dua:

Urang melu sapanjang garis kami geus digambar. Urang melu ka luhur lajeng ka handap, urang ngalakukeun eta terus nepi ka rengse sagala garis ditandaan. Teras kami bakal motong garis narilep nganggo gunting tanpa dugi ka tungtung. Urang bakal ninggalkeun salaku margin ngeunaan 8 séntiméter.

Léngkah katilu:

Bagian anu teu acan dipotong bakal glued dina sadaya sisi, pikeun ngabentuk bagian dimana struktur napel. Urang bakal ngawitan nyandak strip ti unggal sisi struktur jeung urang bakal nyandak eta handap pikeun lem tungtung na. Kami bakal ngalakukeun sapertos kieu kalayan tilu jalur di sisi kénca sareng tilu jalur di sisi katuhu.

Léngkah kaopat:

Lamun bagian luhur panjang teuing, urang bakal motong éta. Kusabab aranjeunna masih strips leupas, kami bakal gabung aranjeunna kalayan lem saeutik.

Léngkah kalima:

Kami nyandak tali beureum sareng bungkus dina bagian handap Bouquet. Urang ogé bakal ngahias ku sprig of Rosemary, urang bakal nempatkeun eta antara tali meh dibereskeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.