DIY kumaha ngadamel notebook spring tina lambaranana.

Naha anjeun resep buku catetan? Naha anjeun hoyong gaduh hiji cara anu anjeun resep? Sareng kabutuhan sareng karesep anjeun. Nah dinten ieu kuring sumping sareng DIY anu bakal gampang pikeun anjeun: kumaha cara ngadamel notebook spring tina lambaranana.

Pikeun karajinan ieu kuring parantos nganggo pengikat, tapi upami anjeun henteu gaduh, anjeun tiasa nyandakna ka toko alat tulis, kumargi di sana aranjeunna gaduh mesin ieu sareng aranjeunna tiasa ngabeungkeutna, atanapi anjeun ogé tiasa ngadamel buku catetan ieu nganggo dua ngirining ku nyalira. liang, pastikeun janten saé sareng pribadi.

Bahan:

  • Nyitak pikeun panutup buku catetan.
  • Kardus laminasi abu-abu.
  • Kertas hiasan pikeun panutup tukang.
  • Sudut atanapi juru.
  • Cinyusu atanapi cingcin.
  • Pita pikeun ruku sareng hiasan.
  • Pita dua sisi.
  • Gunting.
  • Dilipat.
  • Folios, bodas sareng warna, lambaran kotak-kotak.
  • 2 Kartu.
  • Palu.

Prosés:

  • Hal kahiji anu anjeun kedah perhatoskeun nyaéta ukuran buku catetan Anjeun. Milikna ukuran Din A5. (satengah folio). Potong kardus kana ukuran anu diperlukeun sareng pita dua sisi dina lambaranana.

                                                 Anjeun tiasa ogé ngadamel notebook ieu tanpa lambaran siap pakai sareng nyerat atanapi ngagambar sakali buku catetan parantos didamel.

  • Potong sudut 90º unggal juru tina lambaranana sareng tilepan ka jero ku bantosan folder atanapi ujung gunting, nempel kana pita dua sisi.

  • Lakukeun hal anu sami sareng panutup tukang. Jang ngalampahkeun ieu, galur kardus sareng kertas anu dihias.
  • Pikeun ngarengsekeun tapas potong kartu ukuran folio satengahna sareng lemkeun ka jero ku pita dua sisi. Duanana dina panutup hareup sareng tukang.

  • Ayeuna siapkeun pedalaman: Potong rupa-rupa daun kana ukuran anu dipikahoyong.
  • Pikeun buku catetan kuring parantos didamel pamisah, potong kardus anu nonjol satengah séntiméter tibatan lambaranana sareng ngadamel kiyeu, anu bakalan janten pemisah.

  • Waktosna kanggo nganggo pengikat. (Anjeun tiasa mendakan seueur tutorial ngeunaan topik ieu dina Internét). Upami anjeun henteu gaduh pengikat, anjeun tiasa nyandak kana alat tulis pikeun dihijikeun, atanapi ngadamel dua liang pikeun nyelapkeun cincin engké.
  • Tempatkeun potongan juru dina opat juru kalayan bantosan palu.

  • Lebetkeun cinyusu ngaliwatan liang. (Atanapi upami janten masalah anjeun hurung). Pastikeun lambaran jero sareng pembagi tos aya dina tempatna.
  • Tungtungna dasi bow dina dok sareng siap anjeun tiasa nampi buku catetan.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.