12 hiasan tangkal Natal jeung karajinan

Gambar| Pixabay ku Myshun

Naha anjeun badé ngahias tangkal Natal anjeun dina cara anu béda sareng asli taun ieu? Anjeun parantos sumping ka tempat anu leres sabab dina tulisan ieu anjeun bakal mendakan 12 Gagasan hiasan tangkal Natal pikeun ngahias tangkal anjeun kalawan karajinan dina waragad pisan low kalawan hasil paling keuna. Naha anjeun siap ngaleupaskeun sagala imajinasi sareng kreativitas anjeun? Hayu urang mimitian!

reindeer kalawan cork

reindeer Natal

Éta mangrupikeun salah sahiji hiasan tangkal Natal anu pangbasajanna sareng hasilna henteu langkung pikaresepeun. Kalayan gabus tina botol anggur, kardus beureum sareng bodas, busa berwarna, sapotong senar, cutter, gunting sareng bedil lem panas anjeun tiasa ngadamel karajinan Natal ieu.

Dina tulisan Cork reindeer pikeun ngahias tangkal Natal Anjeun tiasa maca sadaya petunjuk kalayan léngkah-léngkah dina gambar supados anjeun henteu sono detil. kalawan anggun na reindeer beungeut, Kuring yakin barudak bakal cinta nulungan anjeun kalawan karajinan ieu pikeun ngahias tangkal Natal.

bal basajan

Bal Natal

Dina hiasan tina tangkal Natal naon waé anjeun moal tiasa sono kana tradisional bal warna. Ieu mangrupikeun salah sahiji hiasan anu paling khas pikeun pésta ieu sareng kalayan karajinan di handap ieu anjeun tiasa ngadamel nyalira ku panangan anjeun nyalira. Waktos ieu kuring nunjukkeun anjeun versi anu warni sareng saderhana pisan: bal Natal anu datar.

Bahan naon anu anjeun peryogikeun? Catet sabab anjeun moal kedah nyéépkeun artos: kardus tina rupa-rupa warna, CD, kardus pérak, gunting, lem, pensil sareng punches liang pikeun kembang sareng daun. Kalayan hal-hal ieu anjeun tiasa ngaropea hiasan Natal anjeun nyalira.

Upami anjeun hoyong ningali kumaha karajinan ieu dilakukeun, ulah luput postingan Bola pikeun ngahias tangkal Natal anjeun gampang pisan. Di dinya anjeun bakal mendakan sadaya léngkah kalayan gambar.

Salju nganggo pin baju

Salju

Hiasan tangkal Natal anu sanés anu anjeun tiasa ngadamel nyaéta ieu Salju kalawan jepitan baju. Éta dilakukeun dina sakedap sareng sakedik bahan: jepitan baju, benang, gunting, spidol hideung, semir kuku bodas atanapi cet bodas, sareng lem.

Dina tulisan Salju nganggo pin baju anjeun tiasa ningali sadaya petunjuk sareng poto. Anjeun tiasa sacara gampil ngarancang seueur snowmen ku cara ieu sareng tangkal Natal bakal katingali saé pisan.

béntang natal

Hiasan tangkal Natal

Unggal tangkal Natal patut uyah na perlu crowned ku béntang geulis. Kalayan hiasan tangkal Natal di handap ieu anjeun bakal ngajantenkeun caang sapertos henteu kantos sateuacanna sareng anjeun ogé bakal gaduh kapuasan anu parantos dilakukeun ku panangan anjeun nyalira. Pasti pikeun narik perhatian sadaya tamu anjeun salami pésta!

Éta ogé karajinan anu ngahibur pikeun dilakukeun salaku kulawarga salami liburan Natal, ku kituna budak leutik pasti bakal resep ngabantosan anjeun ngajantenkeun lucu ieu. béntang anu bakal makuta tangkal.

Bahan anu anjeun peryogikeun nyaéta: kardus warna kalayan glitter, senar, gunting, lem, pamupus sareng pensil. Anjeun tiasa ningali kumaha éta dilakukeun dina tulisan Hiasan bintang pikeun Natal.

karung natal

karung hiasan tangkal natal

Hiasan tangkal Natal di handap ieu, salian saé pisan salaku hiasan, ogé cara anu saé pikeun ngagantungkeun seueur kado pikeun anggota kulawarga anu béda.

Gampang pisan ngadamel sareng anjeun boro peryogi bahan pikeun ngadamel karung Natal lucu ieu kalayan sentuhan rustic pikeun tangkal anjeun. Catet naon anu anjeun peryogikeun: karung karung, tali warna, sababaraha hiasan pikeun kantong sapertos nanas, daun, sareng sajabana sareng detil pikeun ngeusian kantong.

Dina tulisan Hiasan Natal bentuk karung Anjeun tiasa ningali sadaya léngkah pikeun nyieun karajinan ieu. Ulah sono!

Ornamén malaikat pikeun tangkal Natal

hiasan tangkal natal malaikat

Salah sahiji hiasan tangkal Natal anu pangsaéna anu anjeun tiasa ngadamel nganggo bahan daur ulang nyaéta ieu malaikat ngagantung dina tangkal fir. Kusabab ciri sareng penampilanna, éta mangrupikeun karajinan anu sampurna pikeun murangkalih ngahibur diri nalika liburan Natal.

Bahan anu anjeun peryogikeun nyaéta: dua gabus botol anggur, kardus warna pikeun ngadamel jangjang, sapotong senar, lem panas sareng spidol.

Salila prosés bakal aya kali nalika barudak butuh pitulung anjeun. Utamana ku gun lem panas pikeun lem potongan béda. Anjeun tiasa ningali sadaya parentah dina pos Ragam hias malaikat pikeun tangkal Natal.

Tangkal Natal

hiasan tangkal natal

A tangkal Natal ngeunaan tangkal Natal sejen? Sumuhun! Jeung éta hébat. Pikeun ngahias tangkal fir anjeun tiasa nyiptakeun hiasan anu saé ieu anu bakal masihan sentuhan anu asli sareng saé. Salaku tambahan, éta mangrupikeun salah sahiji karajinan anu paling murah anu anjeun tiasa ngadamel pikeun ngahias tangkal Natal anjeun sabab bahan anu anjeun peryogikeun henteu mahal teuing atanapi sesah kéngingkeun.

Tingali kana bahan!: lambar busa héjo kandel, sapotong busa busa sareng glitter emas, awl, pensil, pamupus, senar, gunting sareng botol lem khusus pikeun busa busa. Naha anjeun hoyong ningali kumaha ngahontal hasil ieu? dina pos Hiasan tangkal natal ngagantung anjeun gaduh sadayana detil.

snowflake kalawan corks

snowflake kalawan cork

Di handap ieu mangrupikeun hiasan tangkal Natal anu sanés anjeun tiasa ngadamel sakedapan sareng bakal ngabantosan anjeun ngahias tangkal fir dina cara anu asli, béda sareng pikaresepeun. A snowflake dijieunna tina corks!

Anjeun ngan bakal butuh sababaraha corks, saeutik string, cutter a, a gun lem panas sarta baking soda. dina pos Ornamén Snowflake pikeun tangkal Natal Anjeun gaduh tutorial pidéo dimana anjeun tiasa ningali kumaha éta dilakukeun sareng ningali sadaya léngkah salami anjeun peryogi. Éta bakal mangpaat pisan pikeun anjeun!

Béntang berwarna pikeun ngahias tangkal Natal

tangkal Natal béntang

Béntang mangrupikeun unsur hiasan khas tangkal Natal sareng, janten, aya seueur modél sapertos anu dipidangkeun di handap ieu.

Ieu salah sahiji karajinan panggampangna pikeun nyieun. Kalayan sababaraha és krim saderhana anjeun bakal nampi béntang anu luar biasa ieu. Hal-hal sanés anu anjeun peryogikeun nyaéta cét warna, glitter, senar, sareng pistol lem panas. Ulah sono kumaha eta dilakukeun dina pos Béntang berwarna pikeun ngahias tangkal Natal.

Santa Claus pikeun ngahias tangkal Natal anjeun nganggo karét eva

Ornamén tangkal Santa Claus

Sejen tina klasik hiasan Natal nyaéta Papá Noel, salah sahiji karakter paling endearing tur paling dipikacinta ku barudak. Janten ieu mangrupikeun salah sahiji hiasan tangkal Natal anu teu tiasa leungit tina daptar karajinan anjeun pikeun liburan ieu.

Lamun barudak bade ilubiung dina ngalakukeun karajinan ieu, dina sababaraha léngkah maranéhna meureun bakal butuh pitulung anjeun, jadi Anjeun kudu nengetan. dina pos Santa Claus kalayan busa EVA Anjeun gaduh sadayana prosedur anu dijelaskeun sacara rinci pikeun ngadamel hiasan Santa Claus. Salaku bahan, nyandak catetan, sabab bakal butuh hal di handap ieu: busa berwarna, spidol permanén, lem, gunting, cutters cookie, Blush, swabs katun, punches busa, cleaners pipe, panon wiggly jeung hal saeutik pikeun ngahias.

Hiasan Tangkal Natal Mitt

ornamén natal sarung

Sareng urang teraskeun kana hiasan tangkal Natal sabab aya seueur karajinan anu luar biasa anu anjeun tiasa ngembangkeun sadayana kréativitas anjeun dina waktos khusus taun sapertos kieu. Waktos ieu, kuring nunjukkeun ka anjeun kumaha ngadamel a hiasan sarung tangan, asesoris has anu kami anggo pikeun ngajaga diri tina tiis dina usum ieu.

Bahan anu anjeun kedah kéngingkeun pikeun ngadamel sarung tangan Natal nyaéta: busa berwarna, kancing, lem, punch busa, tali sareng spidol permanén. Pikeun ningali kumaha éta dilakukeun, kuring mamatahan anjeun maca tulisan éta  Hiasan Tangkal Natal Mitt dimana anjeun bakal tiasa terang sagala rinci ngeunaan karajinan ieu berkat parentah kalawan gambar nu pos brings.

Malaikat karét Eva pikeun ngahias tangkal Natal anjeun

hiasan tangkal natal

Sareng salah sahiji karajinan anu paling khas anu teu tiasa dileungitkeun salaku hiasan tangkal Natal nyaéta malaikat saeutik Palasik. Upami anjeun parantos mutuskeun pikeun ngadamel karajinan nganggo karét Eva sareng anjeun gaduh seueur jinis bahan anu tinggaleun, kuring nyarankeun yén anjeun tetep nganggo éta dina malaikat karét Eva lucu ieu. Bahan-bahan sanés anu anjeun peryogikeun nyaéta gunting, punches liang busa, pembersih pipa emas, cutter cookie jantung, spidol permanén, pensil, panon wiggly, eyeshadow, swabs katun, renda atawa lawon sarupa, cet akrilik, sarta awl.

Pikeun ngadamel karajinan jinis ieu anjeun peryogi sakedik waktos sareng kasabaran supados sadaya detil sampurna, tapi kuring ngajamin yén anjeun bakal gaduh waktos anu saé sapanjang prosés. Hasilna hebat pisan! dina pos Malaikat karét Eva pikeun ngahias tangkal Natal anjeun Anjeun tiasa ningali sadaya léngkah kalayan gambar anu bakal janten pituduh.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.