Kardus tangkal Natal pikeun ngahias imah-imah leutik

Salah sahiji unsur anu paling penting tina Natal mangrupakeun tangkal. Kadang-kadang urang henteu gaduh tempat di bumi kusabab aranjeunna ageung. Dina tulisan ieu kuring badé ngajar anjeun kumaha ngalakukeun ieu kardus daur ulang tangkal tina kotak séréal anu urang gaduh di bumi sareng kami bakal masihan sentuhan elegan ka pelosok bumi kami.

Bahan-bahan pikeun ngadamel tangkal Natal didaur

  • Kardus rupa séréal atanapi anu sami
  • gunting
  • Lem
  • aturan
  • Bungkus Kado
  • Emas ngagenclang karét eva
  • Punch Star
  • Pananda atanapi patlot

Prosedur ngadamel tangkal Natal didaur

Teras kuring ngajelaskeun sadaya léngkah pikeun nuturkeun pikeun ngadamel tangkal ieu sareng ngahias bumi anjeun.

  • Pikeun ngamimitian anjeun peryogi salembar kardus séréal sareng salembar kardus atanapi lambar kertas.
  • Tilepkeun lambaranana saparo.
  • Kalayan spidol ngadamel desain ieu pikeun didamel siluét tangkal Natal.
  • Motong sapotong sareng anjeun bakal ngagaduhan citakan.

  • Sakali urang gaduh citakan urang kedah mindahkeun kana karton sareng ngagambar dua kali.
  • Motong potongan sareng anjeun bakal ngagaduhan struktur tangkal.
  • Milih a kertas bungkus natal tina desain anu anjeun paling resep.

  • Lem dua tangkal kana kertas teras diteukteuk.
  • Maka lakukeun hal anu sami pikeun sisi séjén.
  • Kuring ngagunakeun tongkat lem anu cocog pikeun padamelan ieu.

  • Kalayan pitulung penguasa, Gambar garis di tengah unggal tangkal.
  • Ngadamel potongan di bagian handap sareng anu sanés dina bagian luhur sapertos anu anjeun tingali dina gambar.
  • Motong ieu bakal gumantung kana ukuran tangkal anjeun, tapi anu di handapeun kedah langkung ageung tibatan kaluhur.
  • Lebetkeun dua potongan sareng anjeun bakal tangkal na didamel.
  • Abdi badé nempatkeun a béntang karét eva emas.

  • Kuring bakal lem hiji bintang di luhur anu sanésna sareng éta bakal katingali siga emas dina dua sisi.
  • Sareng ayeuna kuring ngan ukur kedah nempel dina tangkal Natal.
  • Siap, anjeun parantos gaduh tangkal alit ieu ngahias tempat di imah anjeun anu anjeun paling resep.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)