DIY: toples gelas dijejeran ku wol

Kendi kaca dihias ku wol

nu Kendi kaca di dapur aranjeunna pisan ekonomis pikeun nyimpen sagala rupa kadaharanIeu kumaha urang ngamajukeun daur ulang kaca. Ieu lumayan awét ngarah tiasa dianggo pikeun nyimpen bahan pelestarian atanapi sayuran naon waé.

Nanging, kendi batu ieu cukup hambar, janten dinten ieu kami masihan anjeun ideu aslina tiis pisan pikeun ngahias ku wol. Ku kituna, urang bakal masihan gaya sareng warna cerah nyalira pikeun nyorot unggal juru bumi, dina hal ieu dapur.

daptar eusi

bahan

Kendi kaca dihias ku wol

  • Kendi kaca.
  • Wol tina warna anu béda.
  • Gunting.

Prosés

Mimiti, urang bakal ngagulung babak kahiji wol sareng ngabeungkeut cangreud supados henteu gerak teuing. Sakali parantos, urang ngagugulung sakedik sakedik sareng menerkeun a tekanan saeutik kalayan warna anu munggaran. Teras, urang bakal ngadamel cangreud sareng warna wol anu sanés sareng urang bakal gulungkeun.

Tungtungna, urang bakal ngadamel cangreud anu sanés ku wol warna lain sareng urang gulungkeun ieu dugi ka ngahontal ampir tungtung botol kaca. Kuring remen ngantunkeun sakedik liang di handapeun pikeun ningali naon anu aya dina parahu. Pikeun ngarengsekeun, urang bakal ngenalkeun tungtung akhir ngalangkungan wol anu digulung sareng urang bakal ngadamel cangreud anu kuat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.