15 karajinan Lebaran pikeun bersenang-senang

Karajinan Lebaran

Lebaran badé sumping sareng waktuna siap-siap ngagungkeun gaya! Kumaha upami nyandak kasempetan pikeun nyiptakeun Karajinan Lebaran supergirls kalayan anu pikeun ngahias bumi sareng gaduh waktos anu senang? Dina tulisan ieu kami marios sababaraha karajinan paling asli pikeun ngadamel liburan ieu. Entong sono!

Klip bat sareng pilihan sanés pikeun ngagungkeun Lebaran taun ayeuna

Bat clamp

Urang mimitian ku ieu bat clamp, salah sahiji karajinan Lebaran pangbasajanna anu anjeun tiasa gancang nyiapkeun ku sababaraha bahan anu tos anjeun gaduh di bumi sapertos baju baju kai, spidol hideung, karton hideung, gunting, panon pikeun karajinan sareng bedil silikon.

Anjeun tiasa nganggo klip kelelawar ieu contona pikeun ngagantung dina langsir bumi, ngagantung baju dina tali baju atanapi ngahias buku catetan, di antara seueur kagunaan sanés. Dina tulisan Klip bat sareng pilihan sanés pikeun ngagungkeun Lebaran taun ayeuna anjeun bakal ningali paréntah pikeun nyiptakeunana.

Dukun squashing dina doormat - karajinan Lebaran gampang

Dukun doormat

Salah sahiji tukang sihir mangrupikeun salah sahiji téma anu paling dikaitkeun kana pesta Lebaran. Éta sababna naha éta moal tiasa leungit tina daptar ieu. Kuring mawa salah sahiji karajinan Lebaran paling lucu anu anjeun tiasa nyiapkeun dina musim ieu sareng dimana anjeun tiasa ngareuwaskeun tamu anjeun upami anjeun ngarayakeun pésta di bumi. Maksad abdi lucu ieu pincang bentuk dukun, salah sahiji karajinan anu paling gampang dilakukeun di bumi.

Anjeun ngan peryogi sapasang sapatu sareng kaos kaki, isian bantal sareng doormat. Pikeun ningali kumaha réngsé na kuring nyarankeun anjeun maca tulisan Dukun ditumbuk dina doormat dimana anjeun bakal mendakan langkah demi langkah.

Sapu dukun

Sapu dukun

Ragam hias anu sanés anu teu tiasa leungit di bumi ngagungkeun tanggal penting ieu nyaéta sapu dukun. Upami anjeun hoyong masihan sentuhan anu béda pikeun hiasan bumi, kuring nyarankeun anjeun ngadamel deui ieu Sapu dukun pikeun anu anjeun moal meryogikeun seueur bahan. Nyatana, anu anjeun kedah lakukeun nyaéta grab sababaraha dahan sareng sababaraha pita pikeun ngabeungkeutkeun deui. Éta gampang!

Nanging, upami anjeun hoyong ningali kumaha éta dilakukeun sacara jéntré, kuring mamatahan anjeun maca tulisan éta Sapu dukun pikeun ngahias dina Lebaran.

Ucing hideung nganggo karton

karton ucing hideung

Piaraan favorit para tukang sihir teu tiasa leungit tina daptar karajinan Lebaran ieu ogé. Éta klasik sareng murangkalih bakal resep ilubiung dina hiasan bumi ku ngadamel ieu saé ucing hideung yén aranjeunna tiasa nempatkeun di kamarna. Hal éta dilakukeun dina jiffy sareng éta gampang pisan. Salaku tambahan, éta kakeunaan teuing gigireun sapu anu kuring nunjukkeun anjeun dina karajinan saméméhna.

Salaku bahan anjeun kedah nyandak kardus hideung warna sanés anu anjeun resep, panon karajinan, lem sareng gunting. Anjeun tiasa ningali kumaha cara ngadamelna dina pos Ucing hideung nganggo karton. Anjeun bakal resep!

Bungkus coklat pikeun Lebaran

Bungkus vampir coklat

Barudak resep permén sareng coklat. Lebaran mangrupikeun waktos anu saé pikeun ngantepkeun imajinasi anjeun janten liar sareng nyiapkeun permén kalayan bentukna numutkeun téma na. Misalna kieu vampir katingali bungkus pikeun nampilkeun sababaraha coklat. Anjeun bakal kaget duanana barudak boh déwasa!

Ieu mangrupikeun salah sahiji karajinan Lebaran anu anjeun henteu peryogi seueur bahan. Kardus hideung hideung Maroon, panon karajinan, iteuk lem, batang coklat sareng gunting bakal cekap. Éta gampang! Upami anjeun hoyong ningali kumaha éta dilakukeun undak-usukna, tong sono kana tulisanana Bungkus coklat pikeun Lebaran.

Mumi karton hideung pikeun Lebaran

Wol mummy

Karakter anu paling khas tina alam semesta Lebaran nyaéta mumia. Upami anjeun nyiapkeun sababaraha karajinan Lebaran pikeun taun ayeuna, anu ieu moal leungit tina daptar anjeun! Éta nyaéta kardus hideung mummy saderhana pisan pikeun dilakukeun sareng ngalakukeun éta anjeun moal meryogikeun seueur bahan, ngan kardus hideung sakedik, patlot, pamupus, wol bodas, panon karajinan, lem, gunting sareng kasét.

Upami anjeun hoyong terang sacara rinci pitunjuk karajinan ieu, kuring nyarankeun anjeun maca tulisanana Mumi karton hideung pikeun Lebaran.

Garland Lebaran pikeun nyieun sareng barudak

Garland Lebaran

Upami anjeun milarian karajinan Lebaran kusabab anjeun badé buang pésta, karangan bunga ieu bakal ngabantosan anjeun ngahias kamar dimana anjeun bade ngagungkeunana. Gampang dilakukeun sareng cocog pikeun barudak pikeun ilubiung sareng kolaborasi sareng hiasan pésta.

Bahan anu anjeun kedah nyiapkeun ieu wreath lucu Éta mangrupikeun kertas konstruksi hideung sareng oranyeu, pita, patlot, gunting, pamupus, sareng sababaraha tali bodas. Upami anjeun hoyong ningali kumaha éta dilakukeun, tong ragu pencét dina tulisan Garland Lebaran pikeun nyieun sareng barudak sareng di dinya anjeun bakal mendakan detil na step by step.

Monster monster kanggo masihan permén dina Lebaran

Paket monster permén Lebaran

Cara séjén pikeun ngareuwaskeun barudak leutik nalika pésta Lebaran nyaéta ku ngadamel sareng ngadistribusikaeun paket bentuk monster leutik anu lucu ieu anu ngandung permén. Aranjeunna bakal resep éta! Aranjeunna nyalira tiasa ilubiung dina persiapanna sareng nganterkeun sésa sésa nalika pésta.

Pikeun ngalakukeun ieu pakét permén monster Anjeun ngan butuh sababaraha suplai: karton tina gulungan kertas wc, panon karajinan, kertas konstruksi warna, gunting, sareng gun lem panas. Pilarian terang kumaha éta dilakukeun dina postingan Monster monster kanggo masihan permén dina Lebaran.

Mumi Lebaran gampang dilakukeun sareng murangkalih

Lebaran karton lebaran

Mumi ieu mangrupikeun karajinan Lebaran anu gampang pisan bahkan barudak tiasa nyiptakeun nyalira. Aranjeunna bakal nyéépkeun waktos anu ngahibur pisan pikeun nyieun ieu mummy pikeun ngahias kamar anjeun atanapi juru bumi sanésna.

Pikeun ngadamel karajinan ieu, anjeun tiasa nganggo sababaraha matéri anu parantos dipiboga di bumi tina karajinan anu sanésna, sapertos karton tina kertas wc, panon anu tiasa dipindahkeun, gulung senar bodas, gunting, pensil sareng sakedik pita. Pikeun ningali kumaha carana dilakukeun, tong sono kana tulisanana Mumi Lebaran gampang dilakukeun sareng murangkalih.

Panyekel lilin Lebaran dina bentuk mumia

mummy jar halloween

Pikeun ngahias kamar bumi sareng némpél hantu, naon anu anjeun pikirkeun ngalakukeun lilin anu tiis ieu dina bentuk mumia?

Mangrupikeun salah sahiji karajinan Lebaran anu paling éndah tur saderhana pikeun disiapkeun. Salaku bahan pikeun ieu candleholder Anjeun kedah kéngingkeun gelas, perban, sababaraha lilin, panon karajinan sareng gun lem panas. Éta gampang! Pikeun ningali kumaha mumia ieu didamel, tingali kana posna Panyekel lilin Lebaran dina bentuk mumia.

Lucu lolly iteuk pikeun Lebaran

Tihang Lebaran iteuk

Ieu mangrupikeun karajinan Lebaran anu paling gampang pikeun disiapkeun sareng barudak. Mimiti aranjeunna kedah tuang sababaraha popsicle sareng sésa iteuk aranjeunna tiasa nyiapkeun kasenangan ieu karajinan monster lucu. Aranjeunna bakal ngagaduhan ledakan pasti!

Bahan sanésna pikeun ngadamel karajinan ieu nyaéta obah obah, lem, gunting, timburu, tali bodas, spidol warna. Anjeun tiasa ningali kumaha éta dilakukeun dina pos Lucu lolly iteuk pikeun Lebaran.

Popcorn pikeun Lebaran

Lebaran Popcorn

Klasik anu teu tiasa leungit dina pesta Lebaran naon waé popcorn bertema. Anu ieu dina bentuk rorongkong. Gampang pisan nyiapkeun aranjeunna, pikeun ieu anjeun peryogi sababaraha popcorn, kertas transparan, busur pikeun ngabeungkeut bungkus sareng spidol hideung pikeun ngalukis tangkorak.

Nanging, upami anjeun hoyong ningali kumaha éta dilakukeun langkah demi langkah kuring mamatahan anjeun maca tulisan Popcorn pikeun Lebaran. Anjeun bakal nyiapkeun aranjeunna dina waktos anu sanés!

Bat kardus anu saé

Ngagulung kertas

Upami anjeun ngagaduhan gulungan kertas karton di bumi sareng anjeun hoyong mangpaatkeun éta pikeun ngadamel sababaraha karajinan, saé ieu kalong karton Mangrupikeun ide anu saé pikeun ngahias kamar bumi. Anggo kertas konstruksi hideung, bodas, konéng, gunting, lem, spidol, sareng blush bubuk sakedik. Hasilna bakal hébat!

Upami anjeun hoyong ningali kumaha ngadamelna, pencét dina pos na Bat lucu pikeun nyieun dina Lebaran sareng murangkalih.

Ucing pikeun halloween

Ucing pikeun halloween

El ucing hideung Éta sato anu sacara tradisional diidentipikasi sareng Lebaran sareng masihan seueur kaulinan pikeun ngahias pésta anu sapertos kieu. Upami anjeun resep sato ieu, ieu mangrupikeun karajinan anu anjeun tiasa gaduh waktos anu saé pikeun méréskeunana. Éta henteu sesah teuing dilakukeun tapi butuh merhatoskeun detilna supados katingalina sampurna.

Pikeun nyiptakeunana anjeun peryogi sababaraha bahan (karton warna, pulpén hideung, kompas, dua tukang pipa bodas, gunting, pensil, spidol hideung, sareng sajabana) tapi éta mangrupikeun karajinan Lebaran anu anjeun bakal ngagaduhan waktos anu pangsaéna. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngagantungkeun dimana waé di bumi supados katingalina saé sareng dina panto. Upami anjeun hoyong ningali sésa bahan sareng video ilustrasi kumaha ucing ieu didamel langkah demi langkah, tingali kana pos na Ucing pikeun halloween.

Topi dukun sakedik pikeun Lebaran

topi dukun

Dina Lebaran anjeun moal sono topi dukun! Anjeun tiasa ngalaksanakeunnana di bumi sareng bahan-bahan anu anjeun parantos simpen tina waktos anu sanés sareng barudak bakal resep ilubiung dina prosés manufaktur sabab karajinan ieu gampang pisan dilakukeun.

Pikeun ngalakukeun ieu topi dukun Ku nyanghareupan bangkong anjeun ngan ukur peryogi sababaraha bahan: karton hideung, busa dina sababaraha warna, potlot, gunting, kompas sareng sababaraha hal anu sanés. Upami anjeun hoyong terang sésa-sésa bahan sareng pitunjukna pikeun ngadamel topi dukun lucu ieu, tong sono tulisanna Topi dukun sakedik pikeun Lebaran. Éta bakal janten salah sahiji karajinan Lebaran anu paling dipikaresep ku barudak!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.