Origami pikeun Barudak - Anjing Kertas Léngkah

Dina ieu tutorial hayu urang diajar téhnikna origami ditujukeun ka murangkalih, supados aranjeunna tiasa ngamimitian ku padamelan anu gancang sareng gampang. Ieu bakal ngajantenkeun barudak leutik ngamimitian rasa pikeun téhnik ieu berkat kéngingkeun padamelan munggaranna tanpa seueur kasusah.

Téhnikna origami diwangun ku nyiptakeun tokoh tina papel tilepan teras-terasan.

bahan

Jang ngalampahkeun anjing kertas écés anjeun bakal kedah salah sepré kertas. Dina hal ieu, kumaha urang bakal nyiptakeun rupa a anjing, éta bakal saé pisan upami éta warna anu anjeun hoyongkeun anjing. Sabeulahna kedah alun-alun, sareng ukuranana bakal gumantung kana sabaraha gedéna anjing anjeun.

Anjeun ogé peryogi peryogi spidol hideung ngagambar panon sareng irung.

Step by step

Jang ngalampahkeun anjing kertas Mimitian ku peletakan lambaranana kalayan juru luhur, handap, sareng ka gigirna. Nyaéta, dina bentuk rhombus. Melu lambaranana di satengah ti luhur dugi ka handap ngagabung kana juru sareng nyiptakeun segitiga.

Hayu urang ngalakukeun Ceuli. Anjeun kedah ngalipet juru sisina sareng ngantepkeun puncak na, sapertos anu tiasa ditingali dina gambar ieu.

Bagéan anu narilep bakal segitiga anu bakal nyiptakeun ceuli anjing.

Ayeuna waktuna pikeun ngalakukeun moncong Tina anjing. Jang ngalampahkeun ieu, tilepan puncak ti handap ka luhur, tinggalkeun dasarna rata. Melu sakedik, janten segitiga henteu ageung teuing.

Éta ngan ukur tetep anu nganggo pananda warna hideung anjeun ngagambar irung dina cucuk moncong. Soca di tengah-tengah raray, anu bakal aya dua ovals atanapi dua bunderan.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta saderhana pisan. Ti 3 taun barudak tiasa ngadamel anjing sorangan origami. Aranjeunna henteu kedah nganggo gunting atanapi naon waé anu matak bahaya pikeun aranjeunna. Ogé, pasihan aranjeunna kamungkinan pikeun milih warna keretas supados aranjeunna tiasa ngadamel warna anu paling dipikaresep ku aranjeunna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.