Ornamen reindeer Natal pikeun didamel sareng murangkalih

Natal bakal datang sareng ilusi mimiti ditingalkeun di pangleutikna bumi ... sareng di anu henteu ngora teuing! Kusabab kitu, ayeuna mangrupikeun waktos anu pangsaéna pikeun ngadamel karajinan Natal sahingga ku cara kieu barudak ogé ngaraos protagonis hiasan bumi.

Karajinan anu urang bawa ka anjeun dinten ayeuna saderhana pisan dilakukeun sareng ogé barudak bakal resep ngalaksanakeunana sasarengan sareng anjeun. Engké, nalika anjeun ngagaduhan tangkal Natal di bumi anjeun tiasa nganggo salaku hiasan, atanapi anjeun tiasa nempatkeunana di tempat sanés, Atanapi anjeun tiasa nganggona salaku kartu kado kanggo anu khusus!

Bahan anu anjeun peryogikeun

  • 1 gunting
  • 1 sapotong kardus
  • 1 patlot
  • 1 spidol hideung
  • 1 dugi ka 3 bal warna leutik
  • 1 bit senar sareng warna Natal

Kumaha carana ngadamel karajinan

Kalayan sapotong kardus, potong kartu alit saukuran anu anjeun anggap tapi éta tiasa disimpen salaku hiasan dina tangkal, nyaéta, éta henteu kedah ageung teuing atanapi leutik teuing. Sakali anjeun ngagaduhan, motong na patlot sirah reindeer lucu.

Anjeun tiasa nuturkeun modél anu anjeun tingali dina gambar. Saatos anjeun digambar ku patlot, balikeun garisna nganggo spidol hideung supados katingalina langkung pikaresepeun.

Teras nganggo patlotna, bor bagian luhurna sakumaha anu anjeun tingali dina gambar, sahingga aya liang dimana anjeun tiasa nempatkeun sareng ngabeungkeut tali warna. Sakali ieu réngsé, lem irung reindeer pikeun ngajantenkeun langkung simpatik.

Anjeun ngan ukur kedah nempatkeun sakedik lem, lem bola katun warna sareng ngantep éta garing. Éta bakal siap! Sanaos upami anjeun hoyong masihan salaku kado atanapi ngajantenkeun langkung istiméwa, anjeun tiasa nyerat frase Natal anu saé di tukang hiasan ornamén Natal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.