3 Gagasan pikeun ngadaur ulang tabung karton sareng nyiptakeun hiasan Natal

Dina ieu tutorial Abdi badé ngajarkeun anjeun 3 ideu janten anjeun tiasa nganggo deui Tabung karton tina tisu wc, kertas dapur, bungkus plastik, pita perekat ... sareng ngajantenkeunana janten hiasan éndah pikeun Navidad.

Tulisan anu aya hubunganana:
3 Ideu Pikeun Ngadali Balikkeun Tabung CARDBOARD

bahan

Pikeun ngalakukeun tilu karajinan anjeun bakal peryogi salaku unsur umum Tabung karton, tapi urang ogé bakal nganggo anu sanés bahan khusus pikeun tiap ideu.

Napkin disada

  • Tabung karton
  • gunting
  • Pita
  • Silikon gun
  • Hiasan Natal sapertos kepingan salju, mistletoe, acorn, pinecones miniatur ...

Pendant natal beku

  • Tabung karton
  • gunting
  • Silikon gun
  • Cet semprot
  • Lem bodas
  • Bodas hérang

Imah Natal

  • Tabung karton
  • Cet akrilik bodas, beureum, hideung emas
  • Bal beureum atanapi pompom beureum
  • Silikon gun
  • Sikat
  • gunting
  • Karét eva beureum atanapi karton beureum
  • Pananda coklat
  • Mesin pangeboran sirkular
  • Daun ponggawa
  • Kardus
Tulisan anu aya hubunganana:
Kardus tangkal Natal pikeun ngahias imah-imah leutik

Step by step

Dina salajengna video-tutorial anjeun tiasa ningali éta prosés elaborasi masing-masing ideu ku didaur ulang teh Tabung karton. Aranjeunna pisan gampang sareng hasilna alus pisan. Ogé gancang dilakukeun, sahingga upami di momen terakhir anjeun katingali adil teuing pikeun mésér atanapi ngadamel sababaraha hiasan, anjeun tiasa nganggo ideu ieu ékonomi.

Entong hilap sababaraha léngkah supados anjeun tiasa ngadamel hiasan nyalira. Pikeun éta kuring ngajelaskeun di handap ku cara saderhana cara ngalakukeun ieu tilu karajinan janten anjeun teu ngagaduhan masalah.

Napkin disada

Pikeun nyieun cincin serbét anjeun kedah motong tabung kardus tina anu alit ku satengah, ti dinya anjeun tiasa kénging dua cincin serbet. Nempelkeun teh cinta dina karton sareng kukurilingan sadayana. Sakali anjeun ditutupan tabung, dasi a dasi nganggo pita anu sanés atanapi kabel anu warna na béda pikeun ngajantenkeunana menonjol. Di tengah loop anjeun tiasa nempelkeun hiasan anu parantos anjeun pilih. Kuring parantos milih kanggo hiji acorn sareng anu sanésna a salju salju kai.

Pendant natal beku

Kaéndahan ornamén ieu nyaéta masihan pangaruh tina Ibun, sareng yén urang badé ngahontal sareng hérang bodas. Mimiti anjeun kedah motong karton kana 8 strip sakitar Lega 1cm. Cekes dua ujung bunderan kardus sakedik sareng anjeun bakal ngadamel bentuk anu mirip sareng a daun. Lem 4 babarengan dina hiji tungtung sareng bentuk a salib. Sésa sésana anu sanés anjeun témpél leres di antara masing-masing anu sateuacanna.

Montong batur opat bunderan tapi waktos ieu muka aranjeunna, sabab naon anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngagulung aranjeunna sapertos kéong pikeun nyiptakeun spiral. Spiral anu éta kedah ditempelkeun dina bunderan munggaran anu anjeun parantos lem.

Cét éta ku nyemprot, langkung raoseun tibatan ku sikat. Abdi parantos nganggona dorado tapi ogé katingalina saé pisan di Blanco. Nalika cét parantos garing diterapkeun seueur pisan Lem bodas ku salah sahiji rupa sareng sumebar di glitter. Nalika éta garing, janten bodas ngagurilap bakal muncul yén ornamén éta gaduh Ibun sadidinten éta.

Imah Natal

La pondok Éta anu paling lami, tapi éta tetep gampil.

Cét éta tabung karton tina warna beureum. Motong a ngurilingan didamel tina karét eva atanapi kardus beureum sareng cet sadaya wates sareng sababaraha garis siga anu a panto kai. Lem bunderan kana tabung. Jang ngalampahkeun hateup motong sagi opat karton sareng cet na Blanco. Pikeun ngajantenkeun pangaruh anu dipakena némpél tina Negro ku sikat garing lembut pisan, sareng upami anjeun hoyong kabur langkung gosok sakedik nganggo jaringan atanapi kertas. Lemkeun hateup kana tabung beureum.

Pikeun nutupan liang antara hateup sareng bumi, lemkeun sababaraha daun ponggawa, sareng pikeun nambihan langkung detil panawaran sababaraha bunderan silikon di tengah na cet na dorado. Dina éta témpél dina bal beureum atawa pompom.

Ngalamar Cét bodas dina dasar imah simulasi teh salju. Sareng upami anjeun damel liang dina hateup sareng ngalirkeun benang ngalangkungan éta, anjeun tiasa ngagantungkeunnana tina tangkal Natal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.