Tangkal Natal didamel ku corks botol anggur

Dina tulisan dinten ieu kuring badé ngajarkeun anjeun ngadaur mulangkeunana corks tina botol anggur sareng ngarobahna kana ieu tangkal Natal geulis pisan. Éta sampurna pikeun ngahias sagala parabotan di bumi anjeun.

Bahan pikeun ngadamel tangkal Natal nganggo corks

  • Botol anggur anggur
  • Péso sareng dasar motong
  • Lem
  • Kertas sareng kardus anu dihias
  • Punch lingkaran
  • Karét eva emas
  • Punch Star

Prosedur ngadamel tangkal Natal nganggo corks

Salajengna kuring bakal ngajelaskeun step by step pikeun nyiptakeun tangkal Natal didaur ieu.

  • Pikeun ngamimitian anjeun peryogi corks botol.
  • Dina papan motong sareng nganggo péso potong éta dua potongan anu sami.
  • Urang bakal peryogi total 15 potongan gabus.

  • Kalayan gun lem panas kuring badé lem corks kalayan ati-ati.
  • Kuring laun-laun bakal nempatkeun potongan-potongan éta babarengan.
  • Pikeun ngawangun tangkal lengkep anu urang butuhkeun jajaran: 5, 4, 3, 2 sareng 1 hijian.
  • Sakali sadayana parantos réngsé, kuring bakal lemkeun sakedik-sakedik sareng nempatkeun silikon dina sadaya liang.

  • jeung punch bunderan sareng sababaraha lembar kertas besi tua yén kuring parantos nyésa tina proyék-proyék sanés, kuring badé ngadamel bal anu bakal ngahias tangkal urang.

  • Sakali anjeun ngagaduhan bal anjeun kedah némpél dina corks.
  • Ngahias ku karesep anjeun sareng ngalieurkeun rarancang pikeun ngulang ngulang deui.
  • Nalika anjeun bérés, laksanakeun dasar sahingga tangkalna tiasa dicekel.

  • Ngadamel dasarna gampang pisan, anjeun kedah lem dua corks sareng gabung sareng aranjeunna.
  • Maka kuring bakal ngalakukeun dua bentang pikeun nempelkeun aranjeunna babarengan.
  • Kuring bakal nempatkeun kana luhur tangkal kalayan ati-ati.

  • Sareng sakali tangkalna ditempelkeun kana dasar, éta tiasa disimpen dimana waé di bumi anjeun.
  • Émut anjeun tiasa ngalakukeun desain lengkep beda ngagabungkeun tulak béda.

Kuring miharep anjeun resep pisan kana ideu ieu sareng upami anjeun nerapkeunana, kirimkeun kuring poto.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.