Tetengger tangkal natal nganggo karét eva pikeun barudak

Éta langkung langkung sabulan sateuacan sumpingna éta Christmas, tapi ku sabab éta urang kedah kéngingkeun ideu pikeun ngahias bumi urang dina waktos ayeuna sareng ngajantenkeun super asli. Dina tulisan ieu kuring badé ngajar anjeun kumaha ngalakukeun ieu tetengger tangkal natal, sampurna pikeun anu alit sareng nyirian bukuna dina liburan.

Bahan pikeun nyieun tetengger tangkal Natal

  • Karét eva warnaan
  • Bunderan, kepingan salju sareng béntang épukan karét
  • gunting
  • Lem
  • Tongkat kai

Prosedur nyieun tetengger tangkal Natal

  • Pikeun ngamimitian, anjeun kedah ngalakukeun seueur bunderan karét eva héjo dina warna anu béda pikeun ngajantenkeun tangkal langkung saé.
  • Anjeun kedah nganggo pukulan dina ukuran anu bénten-bénten.
  • Buka ngabentuk a piramida leutik nyelang bénten warna héjo supados teu ngulang deui.
  • Tungtungna anjeun kedah gaduh struktur tangkal Natal.

  • Sakali anjeun parantos nempatkeun bunderan ageung, lebetkeun kana anu alit kanggo masihan langkung gerakan tangkal.
  • Kalayan glitter pérak eva busa hiji béntang sareng iteuk na kana luhur tangkal.

  • Kalayan pukulan lingkaran sakedik ieu kuring badé ngadamel bal kalayan busa eva hérang dina sagala rupa warna.
  • Kuring bakal nempelkeun bal sakedik kana tangkal pikeun niru bal Natal atanapi lampu hiasan ieu.
  • Kalayan iteuk kai kuring bakal ngabentuk Batang tangkalna. Kuring parantos milih warna beureum sabab Natal pisan.

  • Sakali iteuk kai ditempelkeun kana awak tangkal, kuring bakal ngahias ku dua kepingan salju yén kuring parantos ngadamel liang.

Sareng ieu ieu Tetengger tangkal natal. Éta katingalina saé sareng gampang pisan dilakukeun.

Upami anjeun resep tangkal Natal, kuring nyarankeun anu ieu didamel tina keretas sareng éta saé pikeun ngahias sagala juru bumi. Aduh !!!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.