Urang nyieun piring gampang atawa mangkok pikeun ngumpulkeun peels dahareun

Halo sadayana! Seringna urang mésér kantong siki kembang matahari, pistachios atanapi anu sanés sareng urang kedah miceun cangkang. Ku alatan éta, dinten ieu kami mawa anjeun a karajinan basajan pisan pikeun nyieun mangkok dimana nyimpen eta lajeng buang kana keranjang runtah a. Penting pikeun ngajaga lingkungan sareng ngumpulkeun runtah. Ieu cara basajan pisan pikeun ngalakukeunana.

Naha anjeun hoyong terang kumaha anjeun tiasa ngadamel mangkok ieu?

Bahan anu urang peryogikeun pikeun ngadamel mangkok atanapi piring

  • Lambaran kertas, kardus atawa sarupa kitu, bisa ogé dipaké pikeun kertas koran atawa majalah.

Leungeun kana karajinan

  1. Mimiti mah rarata kertas lamun henteu. Bisi kami éta kertas kandel dimana kertas kado geus dibungkus, jadi pikeun miceun kacenderungan ka gulung ka sorangan, urang geus digulung dina arah nu lalawanan.

  1. Urang melu dua kali dua sisi anu sabalikna. The pleats kedah ngeunaan dua ramo lega.

  1. Urang ngalipet deui dua kali dua sisi séjén nu geus ditinggalkeun unfolded.

  1. Urang tighten sadayana edges ogé ambéh maranéhanana tetep ogé narilep tur ayeuna datang cara sangkan eta mangkok atawa piring nangtung nepi. Pikeun ieu, urang bade angkat juru, sarta kami bakal nempatkeun hiji di jero lianna sakumaha urang tingali dina gambar di handap ieu. Kadé nempatkeun perhatian dina sudut nu kudu meunang kana atawa mungkus sabudeureun lianna kudu leuwih luhur, nyaeta, tilep tina sisi panungtungan nu urang geus dijieun.

  1. Urang tiasa nempatkeun hiji hal pikeun nahan eta sudut hadé, kawas zeal atawa sarupa, tapi dina kanyataanana, teu bakal diperlukeun.

Sareng siap! Urang ayeuna bisa ngarasakeun appetizers urang kalayan sagala tranquility jeung nurani.

Abdi ngarepkeun anjeun didorong sareng ngalakukeun karajinan ieu iraha waé anjeun peryogi pikeun ngajaga lingkungan urang beresih.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.