Kalahiran Bétléhém didamel nganggo bahan anu bénten

Hirup Belen

El tinggal Belen Ieu salah sahiji hiasan khas pisan sareng tradisional anu lumangsung dina agama Katolik. Unggal bumi nempatkeun potongan-potongan sudut anu alit anu aranjeunna jaga kalayan raos pisan ti generasi ka generasi, pikeun ngajantenkeun bumi sareng jalma-jalma ngaraos sumanget Natal.

Nanging, ayeuna ku krisis anu kajantenan di sakumna dunya, anjeun boro-boro mésér patung-patung leutik sapertos kieu pikeun ngalengkepan atanapi modérnisasi adegan babaran. Pikeun naon dinten ieu, kami masihan anjeun naon ideu ngeunaan kumaha ngalaksanakeun tradisi ieu ku bahan saderhana.

Adegan babaran hirup dina gambar utama didamel sareng liat. Bahan ieu gampang pisan sareng murah kanggo dimeunangkeun, sajaba ti éta, idéal pikeun anu leutik, sabab tiasa dibentuk kalayan gampang pisan. Anjeun tiasa ngalaksanakeun sakumna kalahiran, kalayan karakter anu béda-béda, anjeun kedah ngagaduhan sababaraha kaparigelan sareng imajinasi.

Hirup Belen

Salaku tambahan kana adonan maén, karét eva Éta ogé bahan anu raoseun pisan pikeun nyusunna, sareng akhir-akhir ieu barudak resep. Anjeun tiasa milih antara Santa Claus anu dipikacinta, atanapi kalahiran tradisional urang, sareng Mary, Joseph sareng orok alit Yesus.

Hirup Belen

Upami bahan ieu sigana rada mahal sareng beurat pisan, anjeun tiasa milih bahanana gulung kertas toilét saderhana. Ieu bakal janten awak tokohna, janten anjeun ngan ukur kedah ngecét sareng ngahias poto éta sareng potongan lawon sareng wol kanggo rambut sareng janggot.

Hirup Belen

Inpormasi lengkep - Hiasan Natal sareng corks anggur 2

Sumber - Karajinan gampang


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)