Amplop gampang sareng kertas kado

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang bakal ningali kumaha carana nyieun amplop gampang jeung kertas wrapping. Hiji cara basajan pikeun mungkus objék leutik, masihan kartu, jsb Éta bisa jadi tina kelir béda jeung ukuran.

Naha anjeun hoyong terang kumaha anjeun tiasa ngadamel amplop ieu? Muhun tetep maca.

Bahan anu urang peryogikeun pikeun ngadamel amplop

  • Bungkus kado, modél anu paling urang resep bahkan sababaraha.
  • Gunting anu motong ogé.
  • Celo teu lega pisan.

Leungeun kana karajinan

  1. Mimiti urang bakal motong sapotong kertas wrapping, anu kedah dua kali panjangna anu urang peryogikeun sareng sakedik deui pikeun panutup.

  1. Sakali potonganna dipotong, urang melu lengthwise dina satengah ninggalkeun flap leutik di luhur nu bakal diperlukeun pikeun nutup amplop.

  1. Urang ayeuna giliran arah séjén, widthwise. Nu penting ngalipet satengah heula, Assess kumaha rubak amplop kudu na melu, salawasna dina satengah nepi ka ngahontal lebar diperlukeun pikeun amplop urang.

  1. Urang tighten tilep ogé jeung nyokot gunting. urang indit motong dina unggal lipatan dugi ka gaduh sadayana potongan amplop leupas.

  1. Ayeuna urang ngan ukur gaduh lem sisi amplop jeung tape. Urang bakal nempatkeun zeal tanpa ngahontal flap. Ku cara kieu urang bakal nutup sisi supados naon anu urang tetep di jero henteu kaluar.

 

  1. Ayeuna urang ngan ukur kedah nempatkeun naon anu dipikahoyong dina amplop, nutup panutup sareng nempatkeun pita anu sanés pikeun nutupana. Lamun urang geus ninggalkeun loba flap, naon nice nyaeta melu eta dua kali pikeun nutup eta.

Sareng siap! Kami parantos terang cara anu gancang sareng gampang pikeun ngadamel amplop, anu ogé tiasa dilakukeun dina sababaraha warna sareng ukuran.

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun karajinan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.