Bola pikeun ngahias tangkal Natal anjeun gampang pisan

Bal Natal Éta hiasan anu paling sering dianggo pikeun ngahias tangkal urang dina waktos ayeuna, tapi kadang-kadang éta mahal pisan. Dina tulisan ieu kuring badé ngajarkeun kumaha ngadamel bal ieu pikeun ngahias Natal anjeun sareng masihan sentuhan super asli sareng musik. Salajengna, aranjeunna super mirah sareng anjeun tiasa ngadamel éta dina warna anu anjeun paling resep.

Bahan pikeun nyieun bal Natal

  • Kardus warna
  • Kertas skor musik
  • gunting
  • Lem
  • CD
  • Pencil
  • Mesin Pangeboran Kembang & Daun
  • Kartu pérak

Prosedur ngadamel bal Natal

Salajengna kuring bade ngajelaskeun ka anjeun, sapertos biasa, léngkah-léngkah kumaha cara ngadamel karajinan ieu.

  • Pikeun ngamimitian anjeun peryogi cd sareng kartu tina warna anu anjeun paling resep, kuring parantos milih warna beureum sareng héjo kusabab éta warna Natal pisan.
  • Gambar garis disk dina kardus teras diteukteuk.
  • Lakukeun hal anu sami sareng kertas skor.

  • Sakali réngsé anjeun bakal gaduh 4 bunderan: 2 kardus sareng 2 lambar musik.
  • Geser lambar musik satengahna ku ramo pikeun épék sepuh.
  • Lem musik lambar dina luhur karton.
  • Pikeun ngahias bal anu kuring badé ngadamel komposisi kembang ngagunakeun potongan ieu, tapi anjeun tiasa nyiptakeun sakumaha anu anjeun pikahoyong.

  • Pakasaban kepingan salju luhur kembang.
  • Teras ngariung sareng gagang daun.
  • Anjeun tiasa nempatkeun éta dina posisi anu anjeun paling resep.

  • Pikeun luhur bola kuring bakal nganggo a sagi opat karton pérak sareng kuring badé ngadamel liang di tengah.
  • Teras kuring badé nempel dina bal.
  • Pikeun ngarengsekeun padamelan ieu kuring bade nempatkeun a benang warna pérak sahingga tiasa ngagantung bal urang dina tangkal.

Anjeun ayeuna tiasa ngadamel saloba bal sakumaha anjeun resep pikeun ngahias Natal anjeun. Kuring miharep anjeun resep pisan aranjeunna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.