DIY: Bola Ucing

Bal tina wol pikeun ucing

Saeutik kirang ti 3 bulan ka pengker urang gaduh ngabagéakeun anak ucing sesat sakedik di bumi sareng ayeuna anjeunna rada arulin, tapi anjeunna ngahibur nyalira. Kalayan ngan ukur kertas atanapi kertas tina kardus anu anjeunna mendakan, anjeunna mimiti maénkeun sapertos awéwé anu putus asa.

Kusabab kitu, kuring hoyong ngadamel kado istiméwa pikeun ulang taun na sareng naon deui tina bal ageung tina lana pikeun senang-senang sareng curhat sadayana saraf éta. Kuring henteu acan tiasa nyandak poto anu pas nalika maén, tapi nalika kuring mikawanohna, enya, janten kuring nampilkeunana ka anjeun, éta disebat Gato.

daptar eusi

bahan

Bal tina wol pikeun ucing

  • Bal Polyspan.
  • Lambar koran.
  • Awéwé.
  • Lem sareng lem silikon.
  • Cai.
  • Sikat.
  • Gunting.

Prosés

  1. Urang bakal mungkus bal didamel tina polistirén dina lambaran koran.
  2. Urang bakal nyandak warna wol sareng ngadamel cangreud kuat, nyésakeun strip panjang pikeun bola ngagantung.
  3. Urang bakal ngamimitian gulung bola ku wol dugi ka urang hoyong.
  4. Urang bakal ngaitkeun wol anyar dina tanjung yén urang parantos lami angkat, ogé nyésakeun sakedik kanggo ngagantung.
  5. Urang bakal ngamimitian muter-muter ngagulungna sapertos anu sanés.
  6. Nalika balna ditutupan pinuh ku wol, urang bakal lem tanjung ku silikon.
  7. Urang bakal ngadamel campur sareng lem sareng cai pikeun masihan bal janten palapis janten éta moal fray atanapi peupeus nalika anjeun ngegel kana éta.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.