Balon dinosaurus #yomequedoencasa

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ieu urang badé ngalakukeun ieu balon dinosaurus lucu nyéépkeun waktos ngahibur sawawa sareng murangkalih. Anjeun bakal ningali yén éta gampang pisan dilakukeun sareng sakali anjeun ngalakukeun anu munggaran anjeun tiasa ngadamel vérsi anu béda tanpa masalah.

Naha anjeun hoyong terang kumaha anjeun tiasa ngalaksanakeunana?

Bahan anu urang peryogi pikeun ngadamel balon dinosaurus urang

  • Balon, henteu masalah warna na kumaha.
  • Simpenan kartu, langkung saé dina warna anu tiasa dianggo kalayan balon.
  • gunting
  • Pencil
  • Celo
  • Senar atanapi benang ngagantung balon upami urang hoyong.

Leungeun kana karajinan

  1. Mimiti urang bakal gambar bagian dinosaurus anu bakal dina karton. Langkung saé pikeun ngalakukeun ieu mimitina sabab aranjeunna bakal nandaan sabaraha ageung urang kedah ngagaleuh balon pikeun ngadamel awak dinosaurus urang sareng henteu saimbang.
  2. Sakali digambar, urang motong sirah, suku, buntut sareng suku. Dina hal ieu tyrannosaurus, tapi anjeun tiasa milarian gambar dinosaurus anu anjeun paling resep sareng ngagambar anggota awak dina karton. Atanapi anjeun tiasa ngadamel sababaraha modél sakumaha resep anjeun, éta gampang pisan!

  1. Sakali sadaya potongan potongan Kami ngagaleuh balon sareng ngaitkeun nalika urang dugi ka ukuran anu urang resep.

  1. Ayeuna hayu angkat nempelkeun potongan kana balon ku salembar pita dina hiji sisi, upami sapotongna seueur gerak anjeun tiasa nyimpen panas dina dua sisi. Pasang suku sakedik langkung luhur tibatan anu séjén supados katingalina langkung saé.

  1. Pikeun mungkas kami ogé lemkeun senar kalayan semangat, benang, jalur mancing ... dina tonggong dinosaurus urang pikeun tiasa ngagantungkeun dimana-mana anu dipikahoyong. Anjeun tiasa nempatkeun éta dina jandéla pikeun tatangga pikeun ditingali.

Sareng siap! Kami parantos terang kumaha ngadamel taman Jurassic nyalira di bumi.

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun karajinan ieu, sareng émut dinten-dinten ieu tetep di bumi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.