Wayang kulit anjing atanapi sato sanés kanggo didamel sareng murangkalih #yomequedoencasa

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ieu urang badé ngalakukeun ieu boneka anjing lucu pikeun nyéépkeun soré anu ngahibur sareng barudak leutik. Jinis boneka ieu gampang pisan sareng upami anjeun terang kumaha ngadamel anjing, anjeun tiasa nganggo imajinasi anjeun pikeun nyiptakeun deui sato anu anjeun paling hoyongkeun. Bisi wae, kami bakal ngantepkeun anjeun sababaraha tips pikeun sababaraha sato deui salian ti anjing.

Naha anjeun hoyong ningali kumaha ngalaksanakeunana?

Bahan anu urang kedah ngadamel boneka anjing urang

  • 2 gulungan kardus tina kertas toilet atanapi dua tabung karton kandel anu tiasa urang hasilkeun ku cara ngagulung sareng némpél kardus.
  • Tali, wol atanapi jinis bahan naon waé anu tiasa dianggo ngiringan bagian sapertos sapotong lawon, salambar lawon lami, jst.
  • Sedotan tuang, atanapi tabung ipis didamel tina kardus sareng anu niru bentuk jarami.
  • Soca karajinan atanapi panon didamel nganggo kardus bodas sareng hideung.
  • Hiji iteuk karajinan pikeun ngadamel silang ti mana pikeun nanganan wayang urang. Anjeun ogé tiasa nganggo pulpén atanapi anu sami anu tiasa dianggo pikeun fungsi ieu.
  • Lem
  • Tempera, spidol atanapi cét pikeun ngawarnaan anjing urang (opsional)
  • Kertas punch atanapi cutter pikeun nyieun sababaraha liang
  • gunting

Leungeun kana karajinan

  1. Mimiti, hayu urang angkat motong salah sahiji tabung karton janten dua pikeun meunangkeun dasar sirah anjing. Anu sanésna Satengah urang bakal mukakeunana satengah sareng di dinya urang bakal ngagambar sareng motong ceuli anjing sateuacan dilélékkeun kana sirah. 

  1. Urang tambihan panon sareng kami parantos siap-siap. Upami anjeun badé ngecét potongan-potonganna, saat na sateuacan ngempelkeun panon. Anjeun tiasa cet sirah sareng awak (gulungan anu sanés) atanapi tinggalkeun sapertos kitu sareng nambihan sababaraha bunderan atanapi bintik-bintik.

  1. Ayeuna hayu nyieun liang, dua dina sirah, di tungtung tungtung irung, duanana di luhur boh di handapeun.

  1. Dina awak urang ngadamel liang dina unggal tungtung di luhurna sareng di handapeun kami bakal ngadamel dua liang pikeun nempatkeun suku.

  1. Para ngadamel suku, Kami ngaliwat dua potongan senar kana liang-liang anu aya handapeunna, nempatkeun sapotong jarami dina unggal tungtung sareng dasi cangreud supados henteu pareum.

  1. Buntutna, Kami bakal ngadamelna ku cara némpélkeun deui sapotong jarami kana tungtung awak.
  2. Waktos naék. Pikeun ngalakukeun ieu urang bade motong dua potongan senar anu sami, sakitar 40 cm sahenteuna. Kami ngaliwat kana liang-liang anu aya di luhur awak anjing sareng ngaitkeun simpul dina kardus pikeun ngalereskeunana. Kami badé ngaitkeun cangreudan anu sanés di bagian payun (dada anjing) sakitar 5 cm sareng ngalangkungan sirah, mimiti ngaliwatan liang handapeun teras ngalangkungan anu paling luhur, dimana urang bakal ngaitkeun simpul dina kardus kana éta anjeunna ngalereskeun sirah na ogé.

  1. Éta ngan ukur bakal ngabeungkeut tungtung benang kana iteuk karajinan sareng voila, urang gaduh wayang urang.

Pikeun ngadamel bonéka anu sanés, sapertos jerapah, anjeun kedah ngadamel sirah langkung alit sareng tali anu ngajantenkeun beuheung langkung panjang. Ékspérimén pikeun ningali sato naon anu tiasa dilakukeun.

Sareng émut #yomequedoencasa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.