Botol plastik lucu

Botol plastik lucu

El daur ulang penting pisan Di jaman-jaman ieu, kumargi planet ieu dikonsumsi langkung seueur unggal dinten, sareng sumber daya alam anu dipasihkeun ku kahirupan, langkung langka. Urang kedah waspada kana hal ieu, sareng nyonto kana murangkalih alit.

Sareng naon cara pikeun ngamajukeun daur ulang tibatan ngalakukeun karajinan lucu sapertos kieu. Botol plastik tina anu ageung janten monster dahar-colokan sakedik, supados ogé tiasa ngabantosan barudak anu meryogikeun colokan ieu. 

daptar eusi

bahan

  • Botol kiripik plastik.
  • Kardus warna.
  • Cét beureum akrilik atanapi tempera.
  • Pamotong atanapi gunting.
  • Lem.
  • Pensil sareng mupus.

Prosés

  1. Lacak garis leungeun sareng boneka sakedik dina kartu warna.
  2. Gambar dua panon anu ageung ageung bodas sareng dua anu langkung alit hideung.
  3. Ngadamel a muka dina botol, anu bakal jadi sungut.
  4. Cét garis cangkéng ku cet beureum sareng garing.
  5. Potong leungeun sareng panon.
  6. témpél leungeun sareng panon kana botol lucu urang.

Inpormasi lengkep - Dekorasi pikeun halloween, hantu hurung ku botol plastik

Sumber - Karajinan pikeun barudak


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Leidy Audenia Caseres Cool cenahna

    ma facinan sadaya ideu ieu

  2.   Lorraine valdiviezo cenahna

    Pagawean anu saé Abdi resep sadayana karajinan anjeun