Bugs dina ngajalankeun. Kami ngadamel karajinan gim pikeun barudak

Hayu urang balikan kana waktos usum panas anu tiasa bosen ku ngadamel karajinan pikeun dilakukeun balap bug. Éta saderhana pisan, boh karajinanna sareng maén ogé.

Naha anjeun hoyong ningali kumaha ngalaksanakeunana?

Bahan anu urang peryogi pikeun ngadamel balap bug urang

  • Cardstock tina sagala rupa warna
  • Pulpén dirasa
  • gunting
  • Jarami

Leungeun kana karajinan

Anjeun tiasa ningali karajinan ieu di dieu:

  1. Kami motong karton kana strip anu sakitar sakitar 2 cm. Urang bakal peryogi saloba strip sakumaha bug anu urang hoyong gaduh dina karir urang. Émut yén unggal pamilon bakal nyandak bug. Janten urang tiasa ngamangpaatkeun sahingga masing-masing ngajantenkeun bug masing-masing ku karesepna, milih warna karton sareng hiasan bug.

  1. Sakali urang gaduh sadayana strip kami bakal tilepkeun kana dua. Pentingna pikeun ngencatkeun ogé sadaya lipatan anu urang ngadamel supados engké bug tiasa ngajalankeun tanpa masalah.

  1. Kami béréskeun dobel sareng urang bakal gaduh dua bagian dina strip, urang ngalipet masing-masing janten dua Tungtungna pasamoan di tengah jalur.

  1. Ngajaga tilep ieu urang tilep kana satengah deui masing-masing sahijina sareng urang bérés ngalipetkeun potongan ku tilepan anu munggaran anu urang parantos ngadamel. Éta bakal sapertos potongan karton. Kami mencét ogé kanggo ngantep sisina ditandaan pisan.

  1. Ayeuna waktuna pikeun ngahias bug urang. Urang tiasa motong dua sisina sisi boh buleud atanapi mancung numutkeun penampilan anu urang hoyongkeun pikeun bug kami.

  1. Sakali motong, urang bentang sareng waktos na cét raray sareng awak tina bug kami, urang tiasa cet anjeunna titik-titik polka, belang ... bahkan Sareng anjeunna bakal naros ka Liang pikeun ningali naha anjeunna parantos gaduh baju lengkep kanggo anjeunna ... urang tiasa nempatkeun létah ku anjeunna nempelkeun salembar kardus. Urang tiasa cet raray atanapi lem sababaraha lembar kardus. Urang ogé tiasa motong tautan terakhir tina kertas anu janten buntut sahingga tungtungna dina hiji titik ... naon waé anu aya dina pipikiran.

Sareng siap!

Anjeun ngan kedah nandaan garis awal sareng garis finish, nyiapkeun bug kami sareng niup kana potongan kardus anu paling caket kana bagian lipatan supados bugna dijalankeun.

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun karajinan ieu.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.