Bouquet kembang karton, sampurna pikeun ngagaduhan jéntré

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang bakal ningali kumaha carana ngadamel buket kembang anu saé ieu, sadayana tina kardus. Mangrupikeun karajinan anu sampurna pikeun dipasihan hadiah, anjeun tiasa nempatkeun pesen dina tonggong buket na. Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngahias kado, buku catetan, bingkai foto, jsté.

Naha anjeun hoyong terang kumaha anjeun tiasa ngalaksanakeunana?

Bahan anu urang peryogi pikeun ngadamel buket kembang urang

  • Kartu tina sababaraha warna. Urang peryogi warna pikeun kerucut buket, anu sanésna pikeun batang kembang teras anu sanésna kanggo ngadamel kelopak kembang éta nyalira.
  • Lem pikeun kertas.
  • Gunting.

Leungeun kana karajinan

Upami anjeun hoyong ningali undak-usuk karajinan ieu, anjeun tiasa ningali dina video ieu:

  1. Léngkah munggaran anu bakal kami laksanakeun nyaéta potong potongan kardus anu béda anu urang butuhkeun. Pikeun ngalakukeun ieu urang bakal motong tilu batang pikeun ngadamel batang kembang. Tilu kembang kalayan bentuk kelopak sareng tilu bunderan pikeun tengah kembang. Pikeun ngajantenkeun éstétika langkung saé, idéal nyaéta ngagunakeun dua warna pikeun kembang sareng bunderan sareng ngagabungkeun séwang-séwangan. Akhirna urang motong potongan anu bakal dijantenkeun kerucut buket kembang.
  2. Sakali urang gaduh sadayana potongan Urang bade lemkeun kembang sina ngahijikeun sareng siap neraskeun karajinan. 
  3. Bérés, hayu ngarakit kerucut buket sareng ngenalkeun kembang di jero.
  4. Urang bakal lemkeun kembang kana kerucut.
  5. urang tiasa béréskeun ku nempatkeun ruku atanapi bahkan nambihan daun kardus kana batang kembang.

Sareng siap! Karajinan ieu sampurna pikeun ngahias atanapi ngadamel kartu kumargi buket kembangna datar. Anjeun tiasa ogé ngadamel karajinan ieu nganggo karét eva.

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun karajinan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.