Kumaha cara ngadamel buku catetan tina buku catetan sakola

Pasti anjeun gaduh di bumi salah sahiji buku catetan anu dibungkus dina tulang tonggong sareng anu henteu ngawartosan nanaon. Nya dinten ayeuna kuring bade ningalikeun kumaha cara ngadamel buku catetan tina buku catetan sakola sareng ngarobih tampilan na, moal aya anu nyebatkeun yén anjeun ngagaduhanana ti ditu.

Bahan:

  • Buku catetan sakola (ukuran Din A5).
  • Kertas hiasan.
  • Pita dua sisi.
  • Punch.
  • Renda.
  • Wangun paéh.
  • Mesin ngariung.
  • Dok
  • Pamotong.
  • Aturan.
  • Bros.
  • Masking tape.
  • Bal.

Prosés:

  • Nalika kuring nyarios, urang badé ngamimitian tina buku catetan sakola, salah sahiji anu dibungkus dina tulang tonggong. Kalayan bantuan cutter sareng penggaris, potong buku catetan duaNempatkeun seueur tekanan ka penguasa sareng sakedik kana cutter, langkung saé ngadamel seueur pas, supados henteu gerak sareng potonganna langkung bersih.
  • Balikan deui operasi anu sami pikeun miceun daérah loin sareng daun leupas tetep sapertos kieu.

  • Ayeuna candak tutupna pikeun ngahias. Pita dua sisi sisi kertas dipapaésan kana tutupna. Potong juru kana segitiga ninggalkeun sababaraha milimeter kana tungtung kardus dina tutupna.
  • Ayeuna lipat ka jero, nempel kana pita dua sisi.

  • Ayeuna waktuna nempatkeun cepengan. Ngadamel liang ku bantosan punch atanapi punch. Lebetkeun jepitan sareng buka di tukang supados ditempelkeun. Anjeun ogé tiasa nambihan sababaraha masking tape supados langkung tegep.
  • Ayeuna pasang renda dina tutup tukang cantelkeunana nganggo pita dua sisi atanapi titik lem. Anjeun tiasa ogé nempatkeun pita satin atanapi ari.

  • Pikeun ngahias panutup kuring parantos ngempelkeun renda salaku tulang tonggong. Waktosna ayeuna pikeun tungtung-tungtung na parantos réngsé ogé.
  • Candak pangukuran cap na motong dua sagi opat satengah séntiméter kirang dina unggal sisi sareng lem kana jeroeun sampéan. Dina hal kuring, kuring parantos ngasongkeun garis lengkep pikeun ngabéréskeun deui.

  • Dina gambar anjeun tiasa ningali kumaha rupana pas némpélkeun keretas anu dihias dina jero sampul.
  • Sadayana parantos siap ngariung. Upami anjeun henteu gaduh pengikat, anjeun tiasa nyandak kana toko alat tulis pikeun kéngingkeun cinyusu atanapi nempatkeun dua cincin di gigirna.

  • Maot bentukna sareng témpél dina sampéanna. Di dieu anjeun tiasa nganggo imajinasi anjeun sareng ngahias buku catetan anjeun kumaha ogé anu anjeun pikahoyong, kuring hoyong masihan tampilan anu langkung romantis sareng kuring parantos motong kukupu.
  • Tungtungna, tempatkeun bal atanapi manik dina ujung renda pikeun ditutup.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.