Buku catetan kalayan bahan daur ulang

CATETAN Wilujeng enjing rerencangan. Kuring henteu terang naha éta bakal kajadian ka anjeun sapertos kuring, tapi akhir-akhir ieu kuring kedah nyerat sadaya ideu anu aya dina pikiran kuring, sareng kuring nyerat catetan dina unggal kertas anu kuring mendakan. Janten langkung saé sadayana ngagaduhan ide sareng nyeratna dina buku catetan.

Éta luar biasa sagala rupa anu tiasa dilakukeun ku bahan daur ulang, dinten ayeuna urang bakal ningali kumaha ngarobih kotak séréal kana notepad imut pikeun panggunaan urang atanapi ogé pikeun ngadamel kado.

Bahan:

  • Buleud séréal.
  • Folio.
  • Kertas hiasan.
  • Thread atanapi wol.
  • Iteuk lem.
  • Guillotine atanapi cutter.
  • Maot.

Prosés:

CATETAN1

  1. Urang peryogi di kotak séréal pikeun didaur ulang, sapertos potongan kertas dihias pikeun ngabeungkeut buku catetan urang.
  2. Urang motong folios kana duaKuring parantos nganggo opat kanggo tiap buku catetan, anu, diteukteuk teras dilipet, pasihan urang genep belas halaman.
  3. Nalika urang ngagaduhan dalapan daun éta urang tilep kana dua.
  4. Kami ngurilingan juru ku paeh, pikeun finish langkung propésional.
  5. Urang cirian tutupna dina karton kotak séréal, pasihan satengah séntiméter langkung tina ukuran daunna.
  6. Urang motong kardus kanggo tutup dugi ka ukuran. Kami ngalipet sareng ngurilingan juru. Kali ieu kuring parantos némpelkeun sababaraha lambar warna pikeun nutupan gambar kotak séréal.
  7. Kami ngadamel sababaraha liang, Boh dina topi ogé dina daun.
  8. Kami lulus benang sareng dasi kalayan cangreud di luar.

CATETAN2

Kami ngan ukur bakal gaduh ngahias buku catetan kami nganggo potongan kertas atanapi ku naon anu urang paling resep, bahkan urang tiasa nga-pribadoskeun ku aranjeunna nami. Kapikiran kuring yén éta tiasa mangrupikeun kado sareng nyerat résolusi pikeun taun payun.

Kuring miharep anjeun resep karajinan ieu  sareng yén éta manpaat pikeun anjeun pikeun ngalaksanakeun éta. Anjeun parantos terang yén anjeun tiasa ngabagi, masihan anu sapertos dina ikon di luhur, mairan sareng naroskeun naon anu anjeun pikahoyong, sabab kami resep ngajawab patarosan anjeun. Pendak deui di DIY salajengna.

 

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.