DIY Easter Bunnies pikeun Kids

Halo sadayana! Dina artikel dinten ieu urang bakal ningali cara béda nyieun Easter kelenci pikeun ngalakukeun jeung leuwih saeutik di imah sateuacan Paskah.

Naha anjeun hoyong terang naon karajinan ieu?

Karajinan Easter Bunny #1: Kelenci sareng gulungan kertas toilet kardus 1

Bunny Easter anu pikaresepeun sareng gampang ieu nyumput dina jukut pasti bakal pikaresepeun saha waé.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngadamel karajinan ieu léngkah-léngkah ku nuturkeun tautan di handap ieu: Kardus sareng kelinci kardus

Karajinan Easter Bunny #2: Kelenci sareng gulungan kertas toilet kardus 2

Bunny Easter basajan ieu sampurna pikeun ngalakukeun jeung leuwih leutik. Upami urang hoyong, urang tiasa ngalukis panon tinimbang gluing sababaraha panon karajinan.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngadamel karajinan ieu léngkah-léngkah ku nuturkeun tautan di handap ieu: Kelinci karton gampang

Karajinan Bunny Easter # 3: Kelenci sareng Pembersih Jarami

Bunny basajan tur lucu.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngadamel karajinan ieu léngkah-léngkah ku nuturkeun tautan di handap ieu: Kelenci beureum nganggo beberesih pipa kanggo barudak

Easter Bunny Karajinan # 4: Origami Rabbit raray

Karajinan anu saderhana pisan sareng dimana urang tiasa ngamimitian di dunya origami.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngadamel karajinan ieu léngkah-léngkah ku nuturkeun tautan di handap ieu: Origami Kelinci Nyanghareupan

Easter Bunny Karajinan # 5: Pom Pom kelenci

Bunny Paskah anu mengembang sareng éndah anu urang tiasa ngagantung, ngadamel cingcin konci atanapi nempatkeun pikeun ngahias dina rak naon waé.

Anjeun tiasa ningali kumaha ngadamel karajinan ieu léngkah-léngkah ku nuturkeun tautan di handap ieu: Kelenci nganggo bulu domba

Sareng siap! Karajinan naon anu anjeun resep?

Kuring miharep anjeun surak sareng ngalakukeun sababaraha karajinan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.