Castanét pikeun murangkalih

Kastanét

Ka murangkalih aranjeunna resep cocooan naon anu nyieun noise. Sora tunggal ieu, sakapeung matak pikasebeleun pikeun saha waé, mangrupikeun sora anu paling dipikaresep ku barudak, sabab éta masihan aranjeunna kasieun ku ngahasilkeun nyalira. Kituna, éta anu mana waé obyék panon-catching pikeun ngalakukeun aksi ieu.

Kusabab kitu ayeuna urang nampilkeun anjeun karajinan anu pikaresepeun pisan pikeun barudak, ogé pikeun ngadorong daur ulang di jerona. Kuku sagala rupa kastanét pikeun maénkeun kalayan musik sareng ngadamel sadaya sora anu anjeun pikahoyong.

daptar eusi

bahan

  • Sapotong kardus.
  • Bedil lem.
  • Silikon.
  • Tutup wadah.

Prosés

  1. Posisi anu 2 tutup dina karton. Ninggalkeun celah antara dua tutupna.
  2. Ngagambar bujur dimana éta nempel ti gigir.
  3. témpél tutupna ku silikon.
  4. Melu kardus, Sangkan kastanet aya di jero supados nabrak.

Inpormasi lengkep - Kendang pikeun murangkalih

Sumber - Rébuan karajinan


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.