Kaulinan Daur Ulang: Suling Sulap!

Karajinan suling

Salah sahiji hal anu paling dipikaresep ku barudak urang nyaéta sadayana juguetes ngandung musik. Nya, éta henteu salawasna kedah janten cocooan anu mahal anu ngandungna, hayu urang émut yén sakapeung hal anu paling saderhana sareng gampang dilakukeun nyaéta anu paling dipikaresep ku barudak urang sareng ngahibur barudak urang bari mésér cocooan sakali. Teras aranjeunna. miceun éta dina dada kaulinan.

Dina hal ieu urang tiasa ngadamel suling kalayan anu saderhana sapertos jarami, jarami, alang-alang atanapi naon waé anu urang pikahoyong disebatna. Éta dijual di supermarket naon waé. Anjeun bakal peryogi sakumaha anu anjeun pikahoyong suling, nyaéta anjeun tiasa ngadamelna nganggo opat jarami atanapi sareng dua belas. Pikeun ka anjeun!

Salain ti jarami anjeun ogé peryogi sababaraha kasét atanapi kasét. Pilihan sanésna nyaéta lem, tapi upami anjeun tiasa milih pita, kuring nyarankeun éta sabab éta bakal langkung saé, langkung gampang dilakukeun bahkan langkung aman. Sakumaha anjeun tiasa tingali kami ngan peryogi sababaraha hal sareng ayeuna hayu urang sulingkeun kami!

Gampang sapertos nyandak jarami sareng motong masing-masing sakedik langkung pondok tibatan anu sateuacanna, urang tiasa nganggo penguasa pikeun ngukurana. Kami bakal neraskeun motong jarami dugi ka aya sababaraha urang (sapertos anu urang nyarioskeun sateuacanna, sakur anu anjeun pikahoyong).

Teras urang nempatkeun lapisan pita atanapi pita, taliti nempatkeun jarami kana éta, sareng bungkus ku kasét supados aranjeunna napel. Éta saderhana sareng pikaresepeun!

Inpormasi lengkep - Karajinan pikeun barudak: Ciuman ngapung

Poto - snsk24

Sumber - snsk24


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   leiza cenahna

    Anu ngajentulkeun manualidaes, pikaresepeun pikeun mendakan jumlah hal anu tiasa dilakukeun salaku bahan anu manpaat