Kostum Monster Warna pikeun murangkalih

Kostum Monster Warna

Lebaran di dieu jeung deui kasempetan pikeun pakéan nepi ka barudak leutik ambéh maranéhanana bisa ngarasakeun poé senang. Sanajan dina kasus barudak ngora, teu gampang pikeun manggihan kostum luyu dibéré téma pésta.

Ku alatan éta, éta pohara penting pikeun néangan pilihan luyu nu teu bisa ngabalukarkeun sieun di barudak. Kostum anu, dina téma Lebaran, cocog pikeun murangkalih. Kumaha éta kostum Monster Warna ieu, salah sahiji karakter favorit loba budak leutik.

Kostum Monster Warna

Pikeun nyieun kostum Warna Monster lucu ieu keur budak, ngan anjeun bakal kedah bahan ieu.

  • Dirasakeun lawon tina warna anu dipilih. Palaku dina éta carita téh konéng keur bungah, biru keur sedih, beureum keur ambek, hideung keur sieun, jeung héjo keur tenang. Anjeun tiasa milih anu paling anjeun resep, dina hal ieu anu dipilih tenang.
  • Hideung karasa. Urang ogé bakal butuh sababaraha hideung ngarasa nyieun detil.
  • Una bedil lem jeung bar.
  • gunting
  • Un pensil
  • Una kameja

Step by step

Kahiji urang bade ngalipet lawon felt on sorangan. Urang nempatkeun dina kaos stretched uninga naon ukuran urang bakal butuh. Urang ngagambar sosok monster ku leungeun ku pensil.

Urang motong Urang nguji dua lembar lawon dirasakeun dina anak pikeun nyieun koréksi perlu.

Kalayan silikon panas urang gabungkeun dua lembar lawon ku tanduk monster.

Dina karton hideung urang ngagambar rinci, panon, buuk monster, bulu hideung saeutik nu eta ageman dina awakna jeung rinci nu rék ngasupkeun.

Kalayan bedil silikon urang nempelkeun rinci dina silhouette nu tina Monster of Warna.

Di tukang urang nempatkeun hiji strip ipis nu ngawatesan sirah tina monster, sababaraha bulu dina awak sarta jéntré dina bagian handap costume nu.

Rék urang motong sababaraha strips lawon jeung lem aranjeunna ka sisi kostum supados tetep dina papakéan budak.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)