Dasi tali sapatu siga kukupu

Hello sadayana! Dina karajinan dinten ayeuna urang bakal ningali kumaha nyieun ruku ieu dina laces sakumaha kukupu a atawa ganda.

Naha anjeun hoyong terang kumaha anjeun tiasa ngalaksanakeunana?

Bahan anu urang peryogikeun pikeun ngadamel loop urang

Kusabab karajinan ieu sakedik langkung aneh, hiji-hijina hal anu urang peryogikeun nyaéta sapatu sareng panangan urang. Memang bener nu bisa ngamangpaatkeun putting warna atawa leuwih aneh laces on footwear urang.

Leungeun kana karajinan

  1. Mimiti mah buka sapatu anjeun, disebutkeun urang dimimitian parah. Urang bakal nyandak kasempetan pikeun ngarobah laces lamun perlu.
  2. Urang bakal ngalakukeun a cangreud basajan ogé tightened na hiji deui dina luhureun hiji munggaran ieu, tapi pisan leupas sarta yén antara dua urang boga separation ngeunaan hiji satengah séntiméter.

  1. Urang nempatkeun salah sahiji ramo urang pikeun mungkus sesa ari sabudeureun eta anu geus ditinggalkeun unknotted, nyaeta, tungtung laces.

  1. Urang lulus sapotong sarua atawa tungtung ari di jero celah nu geus tetep antara dua knots. Nu enya, urang spent eta ngan satengahna.

  1. Urang buka opat puteran yén urang ménta sarta kami tighten cangreud anu leupas pikeun ngalereskeun loop.

  1. Urang nampung hasilna saeutik hadé sangkan leuwih geulis. Urang tiasa nempatkeun lacing lempeng atanapi miring. Urang ogé bisa milih lamun urang hoyong tungtung tina laces katingal atanapi henteu, gumantung kana kumaha ketang loop anu, saprak urang bisa nyumputkeun aranjeunna ngan handap eta.

Sareng siap! Ayeuna urang ngan kudu ngulang prosés anu sarua dina sapatu sejen tur mimitian pamer cara leuwih geulis tur aneh tina tying nu laces. Tapi éta moal ngan hiji-hijina.

Kuring miharep anjeun wanti sarta ngalakukeun karajinan ieu. Moal lami deui urang bakal mawa Anjeun cara leuwih panasaran pikeun dasi sapatu jeung sneaker laces urang.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.